Prema čitateljima Marce
0

Messi najbolji nogometaš ikada

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Igre Lionela Messija u posljednje vrijeme mogu samo oduševljavati. Uvijek je Argentinac u redovima Barcelone igrao na posebnoj razini, ali sadašnja kvaliteta je posebna.

Osim što je svaka sekunda njegovog nogometa umjetnost i brojke govore same za sebe. Prije no što je Zlatan Ibrahimović realizirao jedanaesterac na nedjeljnoj utakmici kod Zaragoze i tako donio Barci pobjedu 4-2, Messi je imao niz od postignutih devet posljednjih pogodaka za Barcelonu u domaćem prvenstvu.

Na tom ogledu kod Zaragoze je postigao tri pogotka (usput rečeno je i izborio jedanaesterac kojeg je realizirao Šveđanin), a u utakmici Primere prije toga je postigao tri pogotka Valenciji. Između svega toga je zabio, pak, dva od tri pogotka Stuttgartu u osmini finala Lige prvaka.

Ovih dana se slavi njegova igra u svim sportskim medijima, a divljenje nisu mogli zaustaviti niti navijači madridskog Reala, velikog Barceloninog suparnika.

U ponedjeljak je tako španski sportski dnevnik Marca, s destinacijom u Madridu (što bi trebalo značiti da su redovitiji i pomniji čitatelji pobornici Reala), postavila anketno pitanje je li Messi najbolji nogometaš svih vremena.

Čak 75 posto glasača je dalo potvrdan odgovor tome.