Davao golove u svakom kolu
6
Messi: Moj rekord je najmanje važan
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesi mesi
Al je cenifovcima krivo, hahahahahaha, cudno im sto ne daje izjave ko kikica, hahahahahaha, crknite od zavisti dusmani!!! VISCA BARCA!!!
naravno kad za svoju zemlju nisi sposoban dati ni gola
E stvarno je tesko od 50 sto postotnih sansi utrpat go na jednoj utakmici. Pa bar cete neko napucati pred golom pa ce lopta u go. Otiđi u Premiership pa tamo obori rekord. Oborit ćeš ka.ri.nu. PS. Čudo već nisu Kroif i Maradona pošli baliti o velikom Lessiju.
Svi ovi koji lajkuju njegovu izjavu da rekord nije bitan, neka ne spominju ona taj rekord kad se budu raspravljali, jer rekord nije bitan.
Joj suplje, kako supljiraju lazno skromni fudbaleri, pa eto titula je osvojena sta je vaznije od rekorda, mozda je mislio da negdje djete umire dok je bio na terenu, fol rekord nije vazan. Vazan je i cestitke, samo nemoj folirat.
al neces dostici nikad rekord el fenomena ronalda na svjetskim prvenstvima,kada postignes 15 na sp bolji si od njega
Evo kako zaraditi na kladionici, polako ali sigurno. Pažljivo ovo pročitajte ako želite napraviti dodatni korak i napredovati u klađenju. Važna činjenica koju mnogi kladioničari zanemaruju je raspored uloga. Iznimno je važno znati odrediti ulog kojim ćete određeni dan odigrati listić. Mnogi misle ako je subota i ima puno dobrih parova, da je baš taj dan podređen visokim ulozima. No, tu se mnogi varaju i griješe. Razlog tome je neiskustvo, pohlepa i loš "osjećaj". Čim savladate taj segment u klađenju, možete početi razmišljati o zarađivanju. Evo kako to izgleda kod mene. Sa 10.000 popeli smo se na 34.190 kn ove godine. 46 listića je odigrano. Prosječni koeficijent po listiću: 2,48. Prosječni ulog po listiću: 785 kn. Broj pogođenih listića: 33 (od 46), zarada u kunama: 24.190 WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
metnem ti ga u š _ p _ k
Ovako mali covjek a ovako puno s e r e!
hajd ne seri, kome nije stalo do ličnog rekorda
ljudi ja sam gay,jel to ok?