Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo lijepa i humana gesta :P
Citala sam da djecak i njegovi roditelji su jako siromasni i nadam se da ce im Messi dati malo para da mogu bar pristojno zivjeti neko vrijeme.
Messi cifut
Svaka mu cast, nije ko onaj nosonja Ibrahimovic .. Bolesno dijete u Pariz doslo on nista, j**** mu lozu cigansku!!!
shevchenko sam sebi na čelo bio istetoviro
Tko misli da @Croatusrcu voli jesti govna neka da like,a ko misli da ne neka da dislajk
"Fotografija malog Afganistana.." eee klixe, klixe!
dobar ti je dres drug... simpatičan
Uvijek se na ovakve vijesti podsjetim na malog Hajrudina Rahmetli i prepotentnog Ibrahimovića i podsjetim se kako smo mi s ovih prostora mali i mizerni kao ljudi
mali mali čiji's ti mali
e dusica mala
bogami preko noci moze da ponestane bogat
Skačem od radosti, zbog marketinških trikova, poznatih milionera.
Kaže bosnjo devojci: • Dođi večeras kod mene, nema nikog kod kuće. I ona dođe, zvoni, zvoni, kad stvarno nema nikog kod kuće.
hahahahsha
@papciseljaciout Vidis moj brate kako su ovi bosnjaci glup narod...
Kaže tip devojci: • Dođi večeras kod mene, nema nikog kod kuće. I ona dođe, zvoni, zvoni, kad stvarno nema nikog kod kuće.