Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanemarimo njegove nogometne kvalitete i pogledajmo one ljudske. Čovjek je gromada... Svaka čast,
Svaka čast. Kompletan igrač i osoba.
da si Madridista ne bi Lessiju pusio..zato zacepi..i nastavi ga dudlati..jer Lessi nije ni upola covjek sto su pojedini i iz Barce i iz Reala,,al ne bi citao vijest da se ne radi o ovom seljaku ili cr-u..
TO MAJSTORE,NAJBOLJI SI SVIH VREMENA.
Messi je DIV, iako to fizicki nije, ali to nije bitno, ON JE DIV, DIVINA !!! Ne volim Barcu, navijam za Real Madrid, ali njega postujem vise nego ijednog RM igraca ! RESPEKT MESSI !
s obzirom da je KRISTINA dala samo svoje cijenjene kopaceke za humanitarne svrhe koje su prodane samo za 2000 eura toi dovoljno govori o njegovoj humanosti gdje se voli samo k.u.r.c.i.t.i svojim autima,odjecom i misliti da se svijet vrti oko njega...skromni messi zato i jest potpuna zvijezda a ne tip kojeg ponese novac kao onog portugalskog cig.a..n.a koji je iskompleksiran i narcisoidan....P.S. takav nije bio prije postao je takav nakon sto je presao U RM dok u MAn.Utd je bio puno skromniji....novac cini svoje ali ne kod svakoga....
psujes boga to samo govori o tvojoj kulturi odnosno NE kulturi mora da si za lopate i za njive RODJEN jedino za drugih stvari nisi SE.L.J.A.C.I.N.O.!
kad to kazes meleci dodju do tebe i kazu \"i tebi i tebi\" tako da pazi sta zelis drugome odnosno sebi!!!
Samo da dodam da sam ja obična pederčina željna analnog razvaljivanja, zato svaki moj komentar ima dodira sa Kristinom. Eto tako da ne pomislite nešto drugo.
Kako Lessi uvijek ispadne humanitaran! Čas potraga za malim dječakom, te humanitarne utakmice... Svaka čast režiseru!
http://www.dailysportinfo.net/
Usput: Edgar Davids je car i tačka !!!!
meksicke vs americke zvijezde a ja na slici vidim e davidsa... ne znam ko koga ovdje u zdrav mozak
Da je kristina bila na Messievom mjestu vjerovatno bi isamarala djecaka sto je prekinuo utakmicu i druga stvar kristina se vec oglasila saopstenjem u kojem navodi da je lahko Messiu trpati u humanitarnim utakmicama i da to nista ne znaci u poredjenju sa kristininom brukom na euru.
Stvarno dusa od covjeka !!! Ljudina !!!
\"blistao na revijalnoj utakmici\" Kakvi gluposti ovi pisu, bog te yebo... cuj blistao na revijalnoj tekmi, haha...
kako čovjek može odigrati preko 60 utakmica za barcelonu, i sad ovih par sedmica kad ima odmora, on ide i dalje da IGRA FUDBALA ... pa bolan ne bio sad ce ti za 15ak dana pripreme za sljedecu sezonu, ali njega to ocito ne zanima ... to je ljubav prema sportu ...