Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ironija? Ironija je kad fudbaler donira tri mobilne klinike, dok neki šeik iz naroda kojem fudbaler donira klinike, ima toliko para da moze kupiti i mesija i Barcelonu i sta sve jos ne, a da ne osjeti promjenu na bankovnom računu. Čudan je ovaj svijet.
Il da je nekim slucajem sta donirao nedaj Boze Izraelu ili nekoj krscanskoj organizaciji do sad bi vec bilo najmanje 200 komentara tipa Mesi ovakav , Mesi onakav ... sto smo ti mi cudan narod malo je reci :)
pa neće njima donirat, izrael ima, a i većina kršćanskih zemalja fino stoji, samo kod muslimana ima fukare kolko hoš
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A poslije Messi vakav, Messi nakav
Ovo Messi jednu reklamu od 12 sekundi halalio .
Bravo za Messia a ne kao onaj princ iz Saudijske Arabije koji nudi milionski iznos za jednu noc sa Kim!
Eto Kardashian bi ga odbila da je to istina
veliki igrač veliki čovjek
uvijek mi je smiješno ovo bosansko "malograđansko" shvatanje ovakvih donacija! hahahah mesi otkinuo od svojih usta hahahhaah svrha ovakvih akcija je prije svega sniziti osnovicu za porez! on ni pojma nema kome je šta "donirao". eto toliko
a uz to i dobra "PR" vijest
zanimljivo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveći
Mesii ljudina,oo ljudino mozel se donirat hvala ti dobri covjece i u moje ime sjerotinji uvijek treba pomoc ma ko bio,religije su tu samo da nas zavadjaju.
Gavrankapetan-Mesi,ako pozelis slicno uradit u Bosni,ja sam presjednik komisije za primanje donacija!
Ljudina:)
Kada ce prodati Zlatne Lopte u humanitarne svrhe??
Sto hocec li to ti da ih kupis pa se raspitujes ...
Planirao sam..imam nekog viska novca pa ne znam sta cu sa njim :D