Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba borba! 120% su svi dali od sebe, ali Pape dragi pa ne moze se bez bokova. Ne moze! Sad vec znamo da iz prva 3 kola, imamo bijedni 1.bod, jer ce nas Belgija klepiti po ushima lagano! Sve u svemu, nismo mi vishe ona ekipa koja smo bili! Pape, idi ba, ne ide s tobom vishe. Ne ide!!!!!
sajo obuko suskavac i pantalone na peglu ,placi zemljo..........
Nesto kontam, ima ova belgija da nas derbe ko beba zvecku
Nadamo se pobjedi protiv Belgije aBd,sretno Zmajevi ! ! !
Našoj repki najviše nedostaje Misimović, čije su lopte bile upotrebljive i čiji su pasovi vodili do realizacije i golova, čega sada nema... Miske vrati se!!! Pritisak na stručni štab da vrate majstora... Svi koji su za Misketa da se vrati, like...
Ne može kod nas nikada ići glatko. Vazda preko qurca.
Ma stipu to !! Nije ni ta jbna Belgija Bog zna nesto , vidjeli ste ih na SP nemaju nekada ideje uopste sta uraditi... Vidjet cete zivi bili da ceml ih dobiti u ponedeljak !!!
idemo zmajevi
sve cestitke na fantasticnoj igri i osvojenom bodu u gostima protiv velsa..ako nastavi ovako bosna moze da osvoji jos neki bod..ko zna,vec mozda protiv andore
Čestitam tvojoj mami, inače prostitutki sa stočne pijace. Gledali smo kako su tvoje srpske orliće karali svi redom, od Estonije do Belgije i Hrvatske? :))
jedino sto je tacno je da su u pitanju bili orlici..U19 reprezentacija..sad su malo porasli..videcemo kako ce bosnje seniori da prodju sprocu belgije vec za koji dan..protiv kipra smo videli :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedan je meša!
dobro je, dioba zadnjeg mjesta sa andorom.. a na svjetskom napadali zlato.
ma samo malo srece i belgija ce pasti...