Pod istragom da je zapalio kuću
0
Merkur: Breno završio na psihijatrijskom liječenju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mu dodje Brena?
hoće to kad udaraš glavom loptu
@Ja Daj ba lik prije svakog Evropskog i svijetskog lomio nogu. Iskurira povredu i opet isti vrag. Da vidim sta bi ti radio da cetiri puta pauziras sa najgorom povredom i neigras 6 mjeseci a da ne pricam o ostalim njegovim kracim povredam. Vidjeo covjek da mu je noga kao u invalida i prestao Ipak da je Deisler igrao bio bi jedna od najvecih igracina Bayerna. Slobodnjake, suteve iz distance, driblanje, samo takve asistencije i svaku drugu utakmicu gol. Bolji od Ballacka i drugih za klasu.
FINO SU PITALI COVJEKA:\"BRENO,STA CE BITI SA KUCOM\"?...ZAPALICU JE,ODGOVORI BRENO,ALI NISU MU VJEROVALI.
glede? wtf??? jel ovo index hr...ili bosanci nemaju frazu vezano za ili u vezi ...glede hahah... trebali bi jos zavsiti svaku recenicu sa, ne... :))
Ja sam blago mentalno retardiran
Deisler je govorio o velikom pritisku henesa i bekenbauera, kakva povreda kakvi bakraci.Kao sto owen iz city-a rece, momci hoce da vrate ulozeni novac, da li na terenu, da li na stangli.
Gdje ti igras,nisam te prepozno.Ajd gledaj potop citija u utorak ispred tv-a
covjek ima finansijskih problema,plata slaba,mora biti depresivan
Ima se, more se
Svako ima svog Balotellija
hoce to ko igra za bayern dobro je kad dzeko nije preso inace bi i on poludio
Ma zapalio covjek kucu da dobije pare od osiguranja, ionako ne igra zbog raznih povreda, pa konto da malo uscari sa strane. A kad je vidio da su ga Svabe prokuzile, onda okrenuo pricu na psihicke probleme, los si glumac stari, tek si sad naje-bo.
hahahahah ja psihopate