Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Olege Blokhine, ko da ti je safet ubleha susic formaciju postavljao, i to petiv ovakvih mr.t.v.ih platinijevaca, sramota. Odlazi susicu dok nam nisi i ove kvalifikacije upropastio.
Pa stvarno treba ukinut ovog komentatora Bilica, pa danas svak ziv moze da radi sta hoce. Lik je nepismen,glup, ima problema kod nazalnog izgovaranja, hem glumi hrvata na baterije.
mus.limani ovo vam je borba dala da imate BILICA za komentatora .. a ja odoh gledati noramlne komentatore na tvbg ili tvzg..
Samo cu reci Emir Spahić,nikada ti necu halaliti,da imas imalo obraza,napustio bi reprezentaciju.Lijep pozdrav.I svaki cu put napisati nesto slicno a tice se Francuske.
Je.be.š repku ako ne primiš tri komada od Estonije i gol preko cijele države od jedne slovenije! hahahahahah
@P.i.p.o KOji ste vi kompleksaši moji dimitrijevići, pa to je užas! Šta god asocira na FK INSTITUCIJU za vas predstavlja kompleks veličine Igman planine! Cr\'knite od muke!
A VEČERAS KOMENTATORSKO KRME BORIS BILIĆ! ŽELIM MU TEŠKU I BOLNU I SVE NAJGORE. jE.BO GA OTAC USTAŠOIDNI!
Kad nema nase A-repke (Turske) i B-repke (BiH) onda navijamo za Francusku gdje su tri najbolja igraca muslimani (Benzema, Nasri, Riberi).
Ye.bem srpsku nejac svakom ko mi da thumb down!!!
Poglabali ga prdoslavna braća naših komšija, od muslimanskih zvijezda francuza ! U visokom i u kaknju sve je spremno za veliku pobjedu španije protiv krivoustih šokaca ! Dresovi i zastava španije spremni za slavlje do zore ! vaya vaya España !!!
A sad ide spetakl sa Borisom Bilicem ! :D
Jeste kad im je tad igrao samo nasri da je slucajno bio gigant reala benzema i riberi tu popusila bi ga bosna al bas bas ono ne mozes zbog jedne utakmice reci tako nesto francuzi su sila uvijek bili u fudbalu
kakav je ovo članak, i kako ja sad da zajebavam ove naše domaće što misle da su hrvati...na osnovu čega, cccc
@rajvosa: nije nas luksemburg nikada pobijedio. sta reci za francuze....dzekson im ga je uvalio, kako god.
Sada*
Sara ce ovi poceti pljuvati francuze ko sto su portugalce pljuvali.. j.b.g ne mozemo mi sve zemlje mrziti koje su nas pobjedile a realno jesu skoro sve!