Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmir od Bosne!
jedna od dražih scena kad nakon hajrovićevog gola svi grle izeta i dolazi begović i nako veliki kako ga je dragi Bog dao ko babo kad grli djecu i govori aferim djeco...
Dize mu cijenu. Treba Stoku drugih igraca pa se nadaju da Begovica prodaju dobro, jer znaju da ga nemogu zadrzati.
Samo naprijed Zmaju, naravno da je golmana tvoje kvalitete u svijetu veoma malo.... Samo ti znaš koliko te volimo i podržavamo....
I naravno brani u jednom od najvecih klubova ... Iskreno da je on jedan od najvecih branio bi u Mancesteru a ne u jebenom Stouku.
Ovaj krsni trebinjac ce nas,inshaAllah, u Brazilu odvesti do polufinala, poslije vise nije ni vazno sta ce da bude!!! Najbolji!
Kralj veliki, kajem se što sam ga otvoreno kritikovo nakon teškog poraza u Portugalu, i svaku novu utakmicu me iznova demantuje odličnim nastupima.
jel iz bosne ili nije
Beg je Sir i zaaaj od golmana.
Sretno mu bilo ma gdje otisao
iako je davno nadrastao stoke i vrijeme mu je za everton, aston vilu, arsenal, valenciju, romu itd., najbolje bi bilo da ostane u stoke-u. ako sačuvaju premierligaški status, iduće godine eto mu džeke pa mu može biti pomoć pri adaptaciji.
na osnovu čega si zaključio da sam ljubomoran, kriptona ti?!?!
pa bolje da igra u stoke-u, nego da sjedi u city-u. a everton je bolji od stoke-a masu puta. i nisam samo naveo everton. naveo sam sve klubove gdje bio mogao braniti, a ne sjediti na klupi. šta bi ti više volio. grijati klupu u realu ili biti zvijezda u malagi?
Asmir Begović,Ponos Bosne i Hercegovine
Pa dobro ti jutro Kolumbo...
Ajmo u Barcelonu akobogda za 30 miliona sad kad im Valdes ode
poslije Mundijala, ima da ga prodaju i debelo zarade na njemu. Ne ginu mu klub tipa ManU, Chelsea, Real... ili, sto bi njemu garant bio san: Edmonton Oilers! haha BEGA KING!!!
Nije Stok u subotu igrao protiv West Hama vec West Bromwicha !"