Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada je mozda glavna odlika trenerskog posla Louis Van Gaala ta da je izuzetno cesto davao priliku mladim igracima, pod njim su u Ajaxu pocinjali svoje karijere Seedorf,Davids, u Barci kao tinejderi su priliku dobili Xavi i Iniesta, u Bayernu je otkrio jednog Mullera, pa Alabu itd, u Unitedu samo kupuje vjerovatno je to pritisak rukovodstva koji zele dobre rezultate po svaku cijenu, jos jedna sezona za United bez LP-a bi bila ravni katastrofi!
ovako je i moyes mogao biti trener...i sigurno bi imao i bolje rezultate nego VG
Lako je ovako biti menadzer. Van Gal je inace odusevio me na SP kada je dosao korak do finala sa anonimcima Blind, Vlaar, Martins Indi, de Vrij. Claise, Wijnaldum....
Ma da ne bi one budale robbena ne bi ni grupu prosli.
Ne zna on voditi zvijezde izgleda, mislim da bi sa omladinskim pogonom Uniteda osvojio Premiership.