Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Avdija bi onda dao 240...
tabakinho glupa ti je statistika, *** ti messi familiju
Hahaha... Prosle sezone Ozil i Di Marija 36 direktnih asistencija za Ronalda, Xavi i Iniesta ukupno 8. Dovoljno da se vidi kolko se kome servira. Uz to Ronaldo imao 10,93 potrosenih lopti (suteva) po utakmici, Messi 3,46. Znaci, Ronaldo potrosio 3 puta vise lopti od Messija za 34 pogotka u ligi, Messi postigao 46. Smjesan je manager ko i njegov igrac kojem je rijec "dodati" potpuno strana.
tabakinho glupa ti je statistika, *** ti messi familiju
Da Messi igra u Realu prešišali bi decimu uveliko, imali bi koju još titulu prvaka Španije i nekoliko kanti više u svojim tribinama.
i ovaj manager jede govna ko i penaldo
Jel to on mislio u košarkaškoj posatvi Bercelone?
@suhiiii: Pogledaj malo golove pa ces promjeniti misljenje. 70% Ronaldovih golova u posljednje 2 sezone su sa udaljenosti 5-10m gdje dobije serviranu loptu da je smjesti u gol. Barcelonina igra je vise timska upravo zbog Messija koji nema problem da odigrava sa suigracima, daje asistencije, razigrava ekipu itd., dok je u Realu tako da kad lopta dodje do Ronalda to je u 80% slucajeva kraj akcije jer ce ovaj pucati ako ima ikakvu priliku za to. To je glavni razlog sto Real nema titula jer titule osvajaju timovi, a ne pojedinac. Neki to samo iskoce iz kolektiva kao sto je Messi u Barceloni.
Nema sumnje da je C. Ronaldo dobar individualac, ali ima današnji fudbal i boljih i približno dobrih igrača, a tu su i naši ZMAJEVI
Gospodine,najbolji igrac vec igra u najboljem klubu.
@tabakinho To stoji ,al mora se priznati da je igra reala i barce potpuno razlicita,90% barcinih golova su nakon 2-3 dupla pasa na 20-25m od gola ,i zavrasaju sutem s 10-15m od gola u poziicjama iz kojih je ruku na srce lakse zabiti nego promasiti. Naravno ne mislim nista lose pod ovih,al to je glavni razlog zasto mesi ima "bolju" realizaciju. Jer barca ima puno bolju timsku igru,gdje recimo i dani alves ima po 20 asis u sezoni ,pretezno mesiju.
Nije mi drag ovaj Ronaldo, al je ove godine iznad Messija i svih ostalih. Pa on svaku tekmu da 2-3 gola. Nije to slucajno...
Kolko bi ronaldo da golova da igra za gradinu iz srebrenika. E to mene zanima imal taj podatak negdje.
da su babi muda ne bi bila baba
ahahhahaha , nesto ti nije na tom nivou u realu a to i pokazuje realovo stanje na tabeli pa ti kao neces da izazoves kontraverze a najvise bi volio da ti kristina predje u barsu pa da dere guzove onda tamo :) huhuhu