Pojačanje za Bordo ekipu
4
Melunović potpisao ugovor sa FK Sarajevo
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro došao u velikana BH fudbala FKS....
Sesar upiso dvije asistencije...Bravo Ivane.
Neki odose iz Ceske u Wolfsburg,a neki u FK Netrofejni nehljebi!
Osvojite el. uredaj koji sami odaberete ispunjavanjem ofersa http://www.xpango.com/?ref=92871685
jaro moj kad ti s 22 godien budes otpad u ceskoj,svasta
FK Merhamet Sarajevo
@ @.... Najpametnija recenica ikada napisana na klix (a prije sarajevo-x) komentarima. Svaka cast i kapa dole ! Samo jos strumfovi zive u lazi da kvalitetom osvajaju titule. A ta kvalitetea dodje do izrazaja cim predju drzavnu granicu.
Momak dolazi iz Evrope i misli da se ovdje trofeji osvajaju kvalitetom, zato je to i izjavio!
Kaže momak doš'o u Fk Sarajevo zbog trofeja. :-) Podsjeti me šta to biješe troofejjjj i bar na tren biti šampion haha...
E moj Zeljo na sta spade, bar da smo doveli i Vazdu u ovom prelaznom roku ja bih bio zadovoljan, ovako ostaje nam da se uzdamo u sudije, a o Evropi ne smijem ni da razmisljam!
brko nije da se mjesam u tvoje skromno intelektualno razmisljanje al posteno da ti kazem da ti SPRCIM RODITELJE !!!!! koga je seljo kupio ?? kazu treba jure guvo da zamjeni zebu i ako vas neizbace iz drzave zbog namjestanja utakmica
hebo te zalizani i njegov punac u zicagu ;) kompleksasi!!!
Sarajevo se popravlja. Do danas je s ulice kupio po jednog klošara, danas dvojicu. Čestitamo socijalnoj ustanovi na Koševu.
Saznajemo da još nema ništa od povratka Džeme Smječanina u torpedo jer još nije dobio ispisnicu od kafića u kojem konobariše
Ma svaka čast za upravu !! Sve igrači od dvadesetak godina na kojima ćemo sigurno u budućnosti profitirati naravno ako se dokazu ali na igračima od 30 god , sigurno nema zarade !! Svaki dan po par pojačanja kao da smo PSG :) Čestitke za upravu još jednom a ovi što ih osporavaju neka ponude bolje riješenje ili neka šute !! Samo nemoj da nam Mućo bude alternativa :)
@P.i.p.o Osvetit skretnicare izbacivanjem Levskog nista sladje,ti to nikad neces dozivit.