Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A TI \"nedeljko\" SI GLUP COVJEK!
ovog neyimara koji treba da bude bolji od messija i da bude najbolji ikad sam gledao 3 puta.1. protiv barce u finalu klupskog prvenstva svijeta, 2. protiv bosne u prijateljskoj utakmici i 3. danas u finalu OI protiv mexika. i sta sam vidio u ta 3 puta: 1. jako sebicnog igraca 2. tehnicki potkovanog igraca tako da bi mogao zabavljati publiku u nekim revijalnim priredbama 3. igraca koji je jak kao djete od 15 godina i koji gubi svaki duel sa iole jacim igracem (spahic, pandza, puyol, pike...-niti jedan duel nije dobio u svoju korist) kazu vrijedi 50-60 mil eura. iz ovog sto sam vidio ne bi ga zelio u ekipi i ne vrijedi ni 15 mil eura. on messiju, ronaldu, pa cak i ostalim igracim iz prve postave reala i barce ne moze cistiti ni kopacke-uvijek bi prije njeg u ekipi imao ozila, di mariju, inijestu i ostale nego njeg. on spada u klasu igraca robinho-solidan ali nikad ekstra igrac.
@Nedeljko 11.08.2012. u 18:35 Pozdrav i tebi pecinski covjece. Ja sam Torpedista, dolazim iz Sarajeva i nabijem te na tuki :) Hajd\' sad razligu!
e neka!
Pushim povoljno za dopunu mobitela à gutam sperm u za nokiu 3310
Ovaj Brasill prdnu u sisu i reko tishu
dobro ovi govore za Ajvara,\"ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku\"....zasluzeno Meksiko !!!
Pozdrav svim ljudima dobre volje. Dolazim iz Bijeljine i moram priznati da mrzim Bošnjake iz dna duše. Živio moj entitet!
Brazil vise odavno nije pojam u fudbalu...sta bi im Spanija uradila...a tek BiH :D