Komentari (1207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada možemo istim avionom, o jednom trošku kuci :)
Pozdrav za edmunda, eugena kvaternika, sizifa i ostalu kompaniju. Sa jednom play listom i porukom: SMIJALI SE NASOJ MUCI, SAD STE PRAVI KYRCI Playlista za navijace za navijace Hrvatske iz BIH "Smejem se, a place mi se" M. Kitic "Smejem se, a plakao bih" O. Mandic "Plakao bih kao dijete" S. Konjevic "Plac bez suza" V. Vladetic "Plakao sam kao zena" Z. Samardzic
Upravo. Šteta za Hrvatsku , ali razbio ih je Meksiko. Još su dobro prošli
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Rastavise hrvatsku ko lego kockicu. hahah, idite sad palite zastave gamadi jedna bezobrazna licemjerna. Navijali su Bosnjaci za vas kao za rodjenu zemlju a vi ste palili zastave, ismijavali nas po vasim portalima i sta sve ne. Tako je bilo i u ratu, nikad se nije znalo s kim ste, sad pa sad zabodete noz u ledja. Za dom ste spremni, napunise vas meksikanci ko pijanu semsu. Ovo je bilo 18+, pornic u udarnom terminu kad ima dosta djece budne. Trazim da se FIFA kazni zbog toga.
ovo ni pijana semsa ne bi mogla podnijeti.
Al si ti slijep...
PRIKAŽI ODGOVORE (46)
Dolaze hrvatici po bosanskim i srpiskim poratlima povijene repine... xexexexe.... Neprocenjivo. A za ovoga Ante dole.. Idi bre, srbi da vam nisu pomogli 93-e zeleni bi ovas ocisitili do jednoga, a vi onda opet zajedno sa njima poklaste i proterste onlike srbe iz krajine i zapadnog dela rs! Ustashe isti ste jos od 1941..Licemeri i jajare! Doci ce Srbi po svoje! S verom u Boga za kralja i otadzbinu!
Nisam tužan što sad izgubili smo ispala je i puno kvalitetnija Španjolska zašto ne bi i mi, a vi ste mogli samo vamosat Argentinu i Meksiko, svoje niste mogli komentirat jel tako :)))
Meksiko je reprezentacija koja je najviše oštećena od strane sudija na ovom prvenstvu, ali ljudi igraju i pobjeđuju. Dva čista gola protiv Kameruna poništena, a sinoć protiv Hrvatske pri rezultatu 0:0 čist penal im nije dosuđen.
Uvijek uz jedinu Hrvatsku i kada dobija i kada gubi,uvijek protiv sranja zvanog bih uvijek i u svemu od svegha na svijetu želim joj još poplava jada i bijede.HHHHRRRVVVAAATTTTSSSSKKKAAA jednan i jedina. Neka crknu lojave sluge.
Za Nigerijom tugujem, Nigeriji se radujem, Nigerija je dio života mog, Nigerijo ti si šampion
ZA RAZLIKU OD BH.FANATIKOSA, VATRENI NAVIJACI NE SERU PO SVOJOJ REPREZENTACIJI,KOJI SU UNATOČ SVEMU PONOSNI NA NJU. NIJE OVO NI PRVO A NI ZADNJE PRVENSTVO! VIDIMO SE U FRANCUSKOJ 2016.
Opet se ovi nasi uvlace u guscu i istocnim i zapadnim komsijama, a oni nas jbu kao i 92-95...
MA PRDI'MAHOVINA SU KO I MI HA YA
Nije sramota izgubiti no ne boriti se. Hrvati su zaista sve dali od sebe no razlika u kvalitetu je donijela i sam rezultat jer nije ovo Mexico iz one prijateljske tekme sa Bosnom , logicno. Na svakoj utakmici pa i na ovoj sudije su ostavile prljav trag te mozda se sutra zajebu i budu na strani Bosne koju ce ovakvu kakva je Iran razbiti sa nekih 4-5 komada
Nema više Hrvatske, BiH, Srbije i Turske na SP... Najbolja vijest za region od prestanka poplava.
Samo je Kosovo ostalo (shwica)
Uskoro će pasti server klix-a zbog neviđenog broja komentara.
Komsije glavu gore, imamo se boriti za EURO. Bas mi je drago sto je BiH i Hr bila u Brazilu, nek smo im pokazali gdje je Balkan. A ovim povampirenim ustasama a i balijama zelim da uzmu radit.nesto korisno nego mlatit litu po klixu i drugim portalima
Koliko ste opterećeni hrvatima to je čudo jedno .preko 1000 komentara ovdje a za izjave džeke 500.to najbolje pokazuje tko ste i što ste.proći će i prvenstvo ali vaša nemoć i opterećenje sa hrvatima nikada.
Joj pa ko je ružio ?
Nije mi drago što je Hrvatska ispala zbog iskrenih navijača koje ima i u BiH i u Hrvatskoj i koji se znaju skupa zabavljati i navijati jedni za druge (npr. na utakmici protiv Argentine) ali mi je drago zbog onih budaletina u Hercegivini i Kiseljaku koji su urnisali zastavu BiH nakon svake pobjede (divljaci). Čak su uspjeli tako i zapaliti kafanu u Livnu stoka jedna nevaspitana.
Važno je da zamolimo hrvatiće u Hercegovini da ne pale hrvatske zastave nakon meksičke bušotine od sinoć.
Bih i Hrvatska se nemoraju brinuti za izbor novog selektora: Belmin Karamehmedović, Igor Kristić, Zoran Šuko, Velid Spaho Drago Ćosić, Željko Vela, Božo Sušec, Saša Sušec. Sve su to velika imena, "stručnjaci" kad ih čovjek sluša, pa oni sve znaju: gdje, ko, šta, kako, zašto, koliko. Treba ovako, treba onako, zašto to a ne ovo itd ..... Selekori su tu....