Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Suarez je samo "pao" na zube...
Hajde da ne pretjerujemo - nije ni sudija Svevisnji pa da sve vidi. Gledao covjek u loptu i pratio akciju dok se Suarez sunjao ovome s ledja.
ne bi ni ja nikad vidio da nema kamera
Ovo je cudan izbor sudije za polufinale, vjerovatno onda Webb sudi finale, ja sam njega ocekivao i iskreno njemu bi dao da sudi sve tekme, oba polufinala i finale jedino temu za 3 mjesto moze bilo ko
Ubit' će ih švabe!!!
Poželjno bi bilo da sve sudije koje FIFA odredi da će suditi neko prvenstvo ili kup obave pregled kod očnog ..
ma treba sva ta go*na rastjerati, il' ja sudio il' oni isto je :(
Logicno bi bilo da sude sudije sa neutralnog kontinenta. Npr. ona trojka sa N. Zelanda!! (kojima se ovom prilikom opet sjecam familije)
Otkad je to Srednja Amerika isto što i Južna?
Doduse, Srednja Amerika je blize Evropi nego Juznoj Americi.
bice masakar ...
A FIFA-e i govana Sad će rat izbit na terenu a on će pustit prednost Brazilu Ovo je čista retardacija