Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što bi ga volio prebit ma divi ga samo zabranio bi mu da igra uopšte, izgleda kao da služi tri doživotne u Mexičkom zatvoru.
hehehe sto ga mudjosi mrze ,sjecaju se prvog baraza kad im je u obje utakmice upravo ovaj \"isarani \" dao po gol i time im pokopao sve nade za odlazak na prvenstvo !
koja seljačina
....jel se to jede ???
@ultrAslan Vidi malog galatinog derpea sto se uznervozio... :))) Odkad ih je Fener silovao 6-0 2002. godine oni ne znaju za sebe, nemojte im zamjerit... :)) Znas li ti, mali shupchichu, sta znaci NKCVAS? ;) Genc Fenerliler, Genc Fenerliler, ultraslani gotunden siker!!! Galatasaray, ananin ami! Yuru git lan orospu cocugu! :)))
c.i.g.a.n
@gaysaray Jebal0 ti 30.000.000 navijaca Galatasaraya mamu u analni otvor kanaricicu. I tebi i ovom srdljivom portugalskom ciganu! NEKE PTICE NIKAD NE POLETE!!! -5
@Noise : Eto Spahic je kulturniji od Meirelesa
Covjek uopste nije pljunuo sudiju, niti ga je fizicki napao. Treniraju strogocu na Feneru, ali Fener je institucija. Nece se ovo tek tako zavrsiti... Her zaman her yerde en buyuk Fener!
Ovaj Portugal mi je stvarno mrzak jer imaju ovakve igrače, poput Pepe-a. Jesmo i mi kurate sreće pa njih dvaput da dobijemo da igramo.
Smeće od igrača...
mrs cigane