Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bazdarevicu, podmladjuj i prekrajaj ekipu. Dok jos nije kasno... Cijenim te vrlo, al' ne zaboravi: bez m*da se fuli kod zena, gube se ratovi, ne plasira se za France 2015,... Sretno!
France 2016 ... lol
Mnogo putuje. #FadileOprosti
Ovaj klempo će upropastiti repku
Za tebe je Pape Pape ...
@francos ma hoce bolan ne bio, samo malo strpljenja!!! :D
Ti radis onako kako ti savez naredi. Pored Grahovca i Cimirota ti zoves amidzinog uhljupa da ga reda radi drzis na tribinama ili na klupi. Obicni beskicmenjak koji nije imao posla pa hajde za uhar je i 30 hiljki mjesecno
e moj mesa stripy....smijesno je ovo za sta ti platu uzimas.nikakvih sansi sa tvojom logikom da nemamo mladih da zamjene stare nemamo da se gdje plasiramo.al plata je sigurna jelde.pisaj plasman
jos kad predamo aplikaciju za EU gdje ce nam biti kraj
Dabogda se raspala,a i ti sa njom.
Ma Manie fudbala naredne 10 godina
@alenZ.21 manite*
svi kazu tako, radimo sve,da, radite sve, ali ne radite dovoljno. svaka čast selektoru,ali igrači, to bi trebalo kandžijom dotjerivati.
bila jednom jedna ...
Da korača pravim sjerom, ne bi tebe postavili za selektora.
zovi fadila😂😂😂
Koji je smisao svega toga, ulaganja i eksponiranja?
Zovi Mahmutovica