Rusija ne zaostaje za Katarom
0
Megalomanski stadioni domaćini SP-a 2018. godine
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se na Balkanu na utakmicu ide sa kisobranom.
ja kad ovo vidim place mi se samo kad pomislim kakvi su ovi nasi :(
njihov grad od 300 000 dobija stadion od 45 hiljada mjesta, a Zeljo u gradu od po miliona minimum gradice 20 000 mizernih mjesta.
Sta ako im lopta upadne u vodu ???
A šta je sa Groznog? Zašto se utakmice ne bi igrale i kod nas?
Brale sad kad gosin dodik pocne po sumskoj da gradi :aerodrome, heliodrome , kosarkasko rukometne dvorane, zracne mostove, ala one brze pruge, stadione...pa mi ima naosnovu njega da dobijemo sva svejtska prvenstva i olimpiske igre..da nepricam o banja luka open.....Oce mu bre bato svi bit zavidni...hahahaha
WTF STO IH JE TOLIKO PUNO LOL! -.-
U Qataru imaju pare,a nemaju sirotinju poput Rusije. Rusija ce opet po narodu da se sve to plati i izgradi.
Masonska posla
Sta ce nama stadioni i ostalo .... svakome po dvije krave i mirni.....
KAda cemo mi imati jedan stadion makar priblizne kvalitete !??
2018, 2022... Ko ziv ko mrtav do tada... Glupi fudbal
@prolaznik covjek je u pravu emisija \"sarajevska hronika\" na FEDERALNOJ tv to dokazuje....\"priče sa čaršije\"...pu!
@ Zenica: majku ti krezavu, koji su kompleksasi ovi iz zenice.. pa stalno pljuju po Sarajevu.. e jadu jadni !!
ja ljudi....\"Stadion u Nizhny Novgorodu bit će izgrađen u zelenom okruženju\" koliko ja vidim on je na \"adi\"....mozda ima neka nekih 3-5 mostova kojim se dolazi do nj...i preko njih treba preci 20 000 auta :S
sve to lijepo izgleda na mapama i crtezima, ali rusija je zemlja u kriminalu i korupciji. da nije tako, pitam se sto toliko zure i gledaju da se po evropi nastane.
Ima i kod nas dobrih stadiona, otiđite dolje kod škutora u Široki, pa vidite. Problem je samo u tome što vi mislite da je čitava BiH u Sarajevu.