Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa eto haj kad si navalio dodji na trening da te probam sine
Pa ovaj ne igra ni u Valladolidu.Stalno je rezerva i grijač klupe.
Molio bih ove koji se protive pozivu Harisa u reprezentaciju, da jos jednom procitaju gornji tekst. Ocito je da sporo kapiraju. Momak je od strane trenera proglasen za najboljeg mladog igraca u Holandiji ! Golemo je to a nije dobio poziv ni u nasu mladu rep. Nudio se sam Sliskovicu,ali jadnik nije znao da treba ponuditi lovu korumpiranom savezu da bi bio uvrsten u spisak. Zamislite samo da nam u presjednistvu FSBiH sjede kompetentni ljudi,a ne ovi lopovi,gdje bi nam bio kraj sa ovakvim igracima koje imamo.
ne razumijem neke ljude.. za košarkašku reprezentaciju su nam igrali američki crnici koji su bili lošili od mnogih naših, ali to nikom nije smetalo..svejedno što ti likovi castle, bramer nisu bili patriote bosanske..i nisu bili poterban kvalitet za EP.. treba ga zvati brate, jašta..
Mlad , brz fantastican tehnicar 10 puta bolji od Muratovica koji je za Penziju a i Bajramovicu je godina OVOG POD HITNO TRBA ZVAT
Pa vi niste normalni Momak igra u Spanskoj Premijer Division jesleli vidjeli ovaj video sta radi odbrani Villareala ????? Da je srece nekoj drugoj zemlji da ima ovakve igrace osim toga Haris je porijeklom iz CG, ako Bosna nece ima ko hoce
nema tih para za koje bih ga ja pozvao.kuja sarajevska je mislila da ce zaigrati za holandiju i kad su ga nasi nakon ko zna koliko prozivanja od ovog naseg naroda pozvali da zaigra(a svi znamo koliko treba ovom nasem nakaradnom savezu da pozove nekog pismenog igraca) PAPAK je rekao da zeli igrati samo za Holandiju.ZAto papcino,sad igraj za Holandiju ako mozes,a kani se Bosne.Za Bosnu mozes otici navijati u J.Africi i to je sve.....
Koji skandirate \"NIPOSTO NJEGA\" - sta bi ste uradili za godinu dana kad ne bude ni Muratovica ni Rahimica (koji igraju na poziciji zadnjeg veznog) kojima su po 33 godine vec??? Gledajte stvari sa vise aspekata, jer se ne svodi sve na vas tupavi, nerezonski \"patriotizam\". Zbog takvih \"patriota\" cemo biti tu gdje jesmo (zatucani i zadnja rupa Europe) jos decenijama...mamlazi maloumni.
NEMOJTE NJEGA... POTPISUJEM!! KOji je to Kreten ispao.. Obecavao savezu da ce se odazvati, zatimm, kada su mu mamu nazvali da ga pozovu na utakmicu, on vec uveliko s mladom holandskom reprezentacijom na EP... Mislio da ce tamo uveliko igrati... NIPOŠTO njega!
Ma opet, moze on biti solidan igrac, neka posebna klasa, sigurno i nije, nastavio bi igrati za Nizozemsku, da je to bas tako... No, opet, nije reprezentacija klub, koji, kako ti se cefne, sad si realovac, sad arsenalovac, sutra \"ti je oduvijek bila zelja zaigrati...\" za milano...
Mashala,dobijamo akobogda jos jednog igraca za narednih 10 godina.Racunajte da je ovo zavrseno.Svidjalo se nekome ili ne...Miroslav Blažević Ciro je fudbalski TITO.Zivio TITO:) P.S. Nek mu dragi bog da zdravlja i dug zivot.
Hodi ti za mene igraj ako te nece Bosanci.
Ciro brate,ako ovo procitas i pogledas kako ovaj momak igra,pozovi ga iz stopa.Ja sam ga gledao u zivo 4 x i odusevio me je.
Samo da napomenem da je igrac u kojeg se svi danas kunemo i nemozemo da zamislimo tim bez njega, zaigrao za BiH kada je postao uvrijedjen,zato sto je procijenjen kao nekvalitetan igrac za istocne nam susjede!!! Zato, ako momak zeli da igra, tako ce promovisati nasu zemlju,a usput i sebe \"Bosanca\",zato Harise dobro nam doso!!! Zelim da napomenem da su nas Ibisevic,Dzeko,Misimovic i Salihovic vise promovisali u cijelom svijetu za godinu dana,naravno u pozitivnom svijetlu,nego cijela nam drustveno politicka elita,od kada postojimo,zato nemojmo vise biti \"Suljo i Mujo\",molim Vas!!!!
treba nam vakih igraca, od viska kvalitetnih igraca ne boli glava, nije bitno sta je bilo sta je govorio, bitna je buducnost, bitno je da zeli igrati za nas, i bitno je da je kvalitetan igrac, sve ostalo, NIJE BITNO!