Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pan zar nije pobjedu donio gol u 39 minuti! joj ovi novinara medunjanin je taraba ljudi cccccccccccccccccccccccccccc!
Ja reku zabio on 2 gola pa donio pobjedu! Malo promjenite naslov... Medu postigao gu u 91min il tako nesto. A on uso u 75min i donio na kraju pobjedu .... Da nije postigao pogodat... izgubili bi.... a mozda i nerijeseno odigrali xD
BRAVO BOSANSKI ZMAJU.SVAKI GOL NAŠIH INTERNACIONALACA JE NAŠA VELIKA RADOST A SMRT ZA IZDAJNIKE VLASTITE ZEMLJE.
Medunhanin el Bosnio :D To svve govori!
Gooooooooooooooooooooooooooooooool !!! Meduhanin, el Bošnjooo !!! :D
B O S N A JOŠ JEDAN RAZLOG DA JOŠ VI.ŠE VOLIM S.VOJU BOSNU I HERCEGOVINU, H.VALA MEDUNJANINU
\"Medunjanin donio pobjedu Valladolidu\"...dao 2. gol.... stvarno serete...
Svaka čast Medunjanine. Al\' Salko vidiš da te nigdje ne spominju, na našim sportskim a i obicnim stranicama nisu se upristojili da napišu tekst o tebi al\' znaj da si u našim srcima, svaka čast kralju naš. Jedan je!!!!!
His name is Salko Zildžić
Tale\'al bedru alejna! Salko Care
Šta je sa Salkom konjine jedne??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čovjek za minutu vratio titulu a vi ni habera, tuzno tuzno. Zar ne vidite šta nam rade više im je važna Dodikova izjava i da bi se mi preko nje mogli svadjati i širiti taj nacionalizam koji nikome nije potreban. Imatel\' mozgove, mislite bar jednom u životu!
CCCCC....Salko vratio titulu svjetskog prvaka a sarajevo - x...nije u stanju napisati 3 - 4 recenice o tome vec cekaju da preuzmu tekst s drugog portala ali bitno je da napisu sta na vjerskoj osnovi kako bi posjetioci mogli se medjusobno vrijedjati...
Bravo Hakala Elegantno si ga zabio!
HEBO VAM Medunjanin SESTRU.. STO NE PISTE O DIJAMANTU DZEKI ..
ne seri. volim te bosno