Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno dzeko,da prekucas talijansku ligu abgda
Realno on je u City-u samo nazadovao, Engleska liga je inace bezveze, igraju na snagu, bez organizacije, od kako je Ferguson otisao ta liga je postala bezveze. Talijani igraju previse zatvoreno ali onaj fudbal koji igra Roma nije Talijanski jer igraju napadacki, mislim da su upravu, nasa reprezentacija ce dobiti 2 dobro uigrana igraca, mislim da ce i Dzeko dobiti dosta na kvalitetu, mislim i Roma na pozitivnoj statistici.
I dalje smo sila, zmajevi na svetsko i bez papeta..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ja mislim da je ovo potez karijere za Džeku, biće odličan u Italiji.
ooooooo samo ako ga Mire bude trpo loptama eto Edinu jos jedna titula prvaka...TRECA AKO BOGDA......
Kad mu Totti naguzi Amru
Samo vise predji gdje god da ne citam svaki dan jedne te iste naslove !?
ja cu se obradovati tek kad bude zvanično.......ovako sve me strah da se ne izjalovi kad baxuzni klix poleti :)
Od danas navijam za Romu...
Hahah,kod nas to ide inace preko noci,znaci navijamo za Dzeku i za Pjanica,a ne za Romu :D
To je i bila poruka... ;-) Glupo je inače navijati za neki strani klub jer za života ne odemo na njihove tekme, ovako navijamo za naše internacionalce, gdje god oni igrali, Everton, Wolfsburg... prije toga za MC, Bayern, Leverkuzen i sl...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeko u Romi je dobitna kombinacija za sve, jer upravo ovom timu nedostaje spic I dosada su morali ovisiti od igraca kojima nije prevashodan posao davanje golova. Zlobonici koji misle da Dzeko nije nista napravio u Engleskoj, varaju se i istorija ce pokazati ko je pomogao da City dodje do jedine dvije titule u zadnjih 40 godina.
Profitiraće i Amrica.
Da se neko hoce sjetiti i uvesti kakvu jeftinu avionsku liniju Sarajevo Rim s letom iz Sarajeva subota u 0700 i povratak ponedeljak 0600 tako da mogu biti na poslu u 0900. Ja bih bar jednom jesecno skoknuo na tekmu. Dvojcu u Romi aBd sve najbolje.
Sarajevo! Pa Rim!!
bilo bi to lijepo..jos kad bi igrao kako moze ..uuu gde bi mu kraj bio..on i pjanke..da odigraju kao u wolfsburgu miske i dzeko :)
dzeko kurcic
kurcic ti u ustima
Osuneceni
E nek je presao u Romu, da ga mozemo pratiti i mi sto imamo MojuTv na areni.
hahah to to XD
Dzeko i Salah u spici a iza Pjanic lijepo ovo zvuci.
Da ste vi zivi i zdravi Salah se na trenirao sa igracima rome...odavno.
Dokundiso mi je vise i Pelegrino, i oni njegovi latino igraci. Van Ghal ista vrsta trenera, dovlaci samo svoje Holandjane. Ferguson je bio kralj zato sto nije bendo ko je i odakle je bitno je da igra dobro zato je i imo uspjeha. Sretno Dzeko , bitno je da ovakva igracina igra.