Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda nas filuju lazima kako je amidzin jazavac Tino izabran zanajboljeg igraca HNL-a. A Pjaca,Coric,Balic,Rog...svi po 4-5 godina mladji,po 10-20 miliona skuplji i po 10-20 puta bolji od jazavca. Balic se sa 18 prodade u Udineze a jazavac sa 25 jos smrdi u Hajduku a ni Hajduk ga nije zelio za dzaba dok amidza ne postade selektor,fuj fuj fuj fuj
kako ste smijesni. pa ne prodaje mamic igrace tek tako lako. nisu evropski klubovi ludi da izdvajaju velike sume za neke levate. stvar je u tome sto sve i jedan taj igrac posjeduje ogroman kvalitet. uostalom samo u Zagrebu postoji 5 omladinskih skola kakvih u cijeloj BiH nema dok se Dinamo jos izdvaja od svih i ima omladinski pogon na nivou vrhunskih ekipa iz liga petice.
da imas bogovsku skolu nogometa, opet trebas imati znanja za 'izujes iz cipela' velike klubove.
Neka pokazu da su dobili te pare nevrijedi pijaca vise od 10 miljona sta radi Mamic.
Eto vrijede Duljevic,Besic ili Djuric
hjooj kako maminjo kupi lovu.. to su transferi, skuplji jedan igrac od cijele premier lige bih.
Maminjo gigant ubija pare