Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se idioti cude sto Englezi nece da igraju EL, pa mnogo vise love dobije osvajac Championshipa nego tog Uefinog takmicenja.
A Chelsea osvoji 2013.? I ako gledas cisto cifru onda se dobije vise nego i za osvajanje lige sampiona!
Pa to je dokaz koliko Englezi zaradjuju, a koliko je engleskih klubova mimo Celzija osvojilo EL a ti si lice pobrkao babe i zabe, zna se da igraju finale samo jer ih vodi u Ligu Sampiona.
samo da spomenem majku slavenu bilicu i cekicarima ... sve vam po spisku natakarim
@blekfielder ja bolan, imam ih na obicnom tiketu i na drugom u fixu.. sve mi ide kako treba sunderland ps1, mancu skinuo, leverkuzen ps1, stutgart ps1, cekao bih jos intera 1 i leicester ps1 .... jedino ako se WHU ne vrati .. al nece ..
@lik5 100%
samo jedna imam da kazem popisam se na bht i na ustase ponjamke im se usta serem se na ustaske klubove koje stalno prenose
hahaha, ajde svejedno je cijela liga cirkus :-) bolje pogledati to nego kakvu dobru komediju.
Pa nidje veze da dva puta ide Zrinjski, osvojit ce oni i ja nemam nista protiv, ali ima i drugih klubova, a ako cemo realno slabo ko od Hrvata placa RTV taxu
Ovi englezi nisu normalni
JOJ IMADA SE NAPIEM KOD JOVANA UKAFANI JARANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MOJJJJJJJJJJJJJJ
isfuralo ima po' godina
engleska posla