Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si prvi bio nervozan...i ja sam samo govorio da ko god da je nema pravo popljuvati se u covjekovo povjerenje...jedino ako mu Pep nije rekao idi tamo pa svima ispricaj sta sam ti rekao :-))) a vidim ne ide ni tebe nesto !
Cemu nervoza... Opusteno, momak. Ja ti samo pokusavam objasnit ko je Mazzone, i koliki respekt Guardiola ima prema njemu sto je u vise navrata i javno pokazivao. Ali nema veze, furaj ti svoje, vidim da te dobro ide... ;)
pa vidim da ti pripadas ovoj sarajevskoj skoli \"razglasnih seni internet\" zato vam pi.cke i ne daju pic.ke sto ste ko oglasne table pih .... nek mi ti znas ko je Mazzone ali ne znas drzati jezik za zubima!
eto nek ti znas kakav je odnos izmedju njih dvojice... Mazzone je stari trener u Italiji prema kome svi imaju respekta, i to sa razlogom, pa tako vjeruj i sam Pep ce mu biti zahvalan do kraja zivota zbog onih par godina provedenih u Bresci.
pa i ako ti je to rekao momak u povjerenju...sto si to supa.k stari ofucani odmah pojurio da izjavis na sav glas...da ujagmis muštuluka jel... pa nemoj se onda cuditi ako te sad tip totalno ignorise...a tvoja karijera zavrsila...ponasas se ko djecarac! pogazio si covjekovo povjerenje u tebe kloc
AKO NEMATE SREĆE U KLAĐENJU ISPROBAJTE MOJ SISTEM UZ KOJI DOBIJETE 22 SISTEMA POTPUNO BESPLATNO! BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. POZDRAV KOLEGE I SVRATITE NA WWW . ORGAN . BLOGER . HR