Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jes nas i poveo aljo na pravi put, ne znam sta cu od srece sve mi nesto toplo oko srca, dok havljam zlatnim kasikama more m.ars, majke vam ga id.io.tske, da ne bi alje sad bi bosna cjelovita bila, a ovako imamo banana drzavu, i alijinu zaostavstinu u vidu princa bakira i ostalih krimosa ajmo lupajte minuse :D
IN MEMORIAM-ODA PREDSJEDNIKU Cijeli svoj život bio je istinski borac, za svoj narod,za svoju vjeru. Bosna mu je bila jedino utočište, a on njen sin najbolji. Od rane mladosti, krenuo je Pravim putem, dok su mnogi lutali, i zbog toga mu sudili, da se odrekne svojih ideja, ali on samo ojača, vinu se k`o feniks iz pepela, i povede svoj narod i Bosnu, ka slobodi,ka slobodi. Slobodu smo našu s puno krvi platili. Alija je bio svjetlo što nam je sjalo u mraku rata. Danas je Bosna slobodna, danas su Bošnjaci slobodni, jer su imali vođu, koji je znao šta sloboda znači, i biti u ropstvu. Kada se Alijina duša vinula u visine, nebo nad Bosnom i Sarajevom je plakalo, i stapalo se sa suzama rijeka ljudi što su htjeli posljednji selam i počast, svom Predsjedniku dati. Na Kovačima, među hiljade bosanskih šehida, Alija osta da s njima zajedno sniva lijepi Džennet, i da bude stalni spomen za generacije koje dolaze, kako se Bosna voli, kako se Bosna brani.
jbt cuj 50 mu godina
Nisi vala ni u srbiji bog zna sta pokazao pokazao, tako ni u bugarskoj. Bio si dobar igrac i to treba postovati, ali ne mozes sve znati
laze mateus, stalno tako sam izmislja da je kandidat, kao kkod bayerna pa kod ovih i kod nekoga trecega se uplaiti
E moj Mathause, tako ti je to. Ko da mene više cijene u Argentini, a šta sam tek ja uradio za njih. Brzo se to sve zaboravi. Sva sreća pa sam ipak ostao Bog, to mi niko ne može uzeti :)