Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JURIMO KA TITULI!!!!!!!!!!!! FORZA JUVEEEEEEEEEE
Gazi Juve gazi ! ! ! Bianconeri Siamo Noi!
Juve za život cijeli.La vecchia signora -il mio amore per sempre.Pozdrav svim bianconerima ma gdje bili!!!
bravo grande juvee,,,,skudeto je nas,,forza juveeeeeeeee
storia di un grande amoree . FOOORZAAAA !
koliko god juve ceko 30i scudettoo inter ce mnogo duze 27-18 kraj price
juve campeone vraca se najveci klub na apeninima na tron
@internazionale, Nacekace ti se mama dok je sljedeci put ne n.a.t.e.g.n.e.m., vjeruj mi JA znam..forza tvoja m.a.m.a...i moja k..i..t..a....
Jesi ti glup covjek! Pa inter ima 17 titula,a ti došo da pametuješ da ce se juve načekat,kojem fali 1 titula do 30. Pa samo se zapitaj kolko ce interu trebat da stigne Juve!
nacekati ce se juve jos puno do 30 titula, vjerujmi ja znam FORZA INTEER
Juve guzi redom! 22 tekme bez poraza! Jedini tim u 5 najboljih liga u evropi bez poraza! FORZA JUVE!!! 30 SCUDETTO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oooooo idemooooo Forza Juve!!
hebo vas index.hr treba vam ukinuti ctrl
Juve bez poraza u svim takmičenjima ove sezone. Idemo Juve na duplu titulu, dosta je iskompleksiranih otimačkih klubova ala Inter i Milan.