Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac koji je sa 28 god konacno shvatio da nikad nece zaigrati za hrvatsku reprezentaciju i koji se onda, kao i mnogi drugi, sjete da su ustvari rodjeni u BiH. Kratko receno: bolje ista nego nista! Inace veliki talenat!
@Navijac_BiH Igrao je za Hrvatsku i sutnuli ga nakon 2 utakmice, sad logicno mu i BiH valja, a isti nije ni pomisljao na nasu repku prije par godina! Nadam se da mu Mesa nece slati poziv ionako je mrtvi prosjek nista nas nece pojacati.
@Lutvo Redžepagić . Jedino bi valjao kao deni bek. Mujdza je svoje mozda cak i zavrsio. A Vranjes je totalna katastrofa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOBRO DOSO MEDJU PRAVU RAJU,NOVI ZMAJU
Pored Besica i Pjanica tesko da ce imati sanse, ali neka ga, svaka ozbiljnija ekipa mora imati siroku klupu..
Ono kad nisi dovoljan kvalitet za hrvatsku reprezentaciju pa si u fazonu "Daj šta daš".
Šta ovaj nogometni penzioner traži i ko ga gura u reprezentaciju.
kvalitetan i iskusan igrac iz bundeslige i serie a, samo budala ne bi prihvatila takvog igraca koji se sam nudi
Niđe veze. ako on dobije poziv onda znači da smo spali na niske grane još niže od onog gdje smo bili!
Šta mu ne fali ... šta to ima što? Prosjek mrtvi, propali regionalac i ništa više. Gledao sam ga, ne brini. Ono što je u Sarajevu "pokazao" nije ni za naše lige!
@relod87 ajde balo u skokovima ... imam pravo na mišljenje. Neka se ovi iz NS BiH stide što gledaju svoj interes pozivajući oakve i savljajući ga ispred interesa reprezentacije. Sve sami lopovi u savezu gledaju kako će neki tal imati od transfera ovih menadžerskih igrača. On je KARINA od igrača!
Eh, sad bi je baš pao kamen sa srca.
Igrao je za dobre timove (osim Sarajeva) i za mladu repku Hrvatske. zašto ne bi bio dobar igrač?
Igro za sve selekcije hrvatske i ljudi ga sutnuli jer ne valja. Igra u karina klubu... Sad iz interesa gleda da se ubaci u BiH reprezentaciju ne bi li ostavio kakav transfer sa 28 godina.... Ima da taj gine za dres BiH... aha.
@charvel. *ostvario
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo pogledati ovo https://www.youtube.com/watch?v=4yPGx2cqEnA A i moj najdraži https://www.youtube.com/watch?v=HFsHYFZqiIA
@TheHerz neces vjerovati, rođen u Jajcu!