Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast na samouvjerenosti, ali ne razumijem da je mogao vjerovati da će biti prvi golman. Ipak je on samo bosanac i jos uz to ima slab lobi. Potpuna greška njegovog menadžmenta.
Misliš da menadžment i "lobi" drže Courtois-a na golu? Pa koji trener bi se složio s tim ako igrač igra loše. Begović je sigurno manje ime od Courtois-a, ali je problem što se nije dokazao na pravi način.
U Romu!!!
Kud svi tu i mali...
Everton ce njega uzet
Jedino ako se Tim Howard preseli u MLS (ili povuce iz fudbala). Iako ga nesto kritikuju u Evertonu poslije svijetskog prvenstva, on je njihova institucija.
Bega je mislio da ce biti Mourinho jos uvjek trener (a iskreno malo ko je ocekivao da ce ovako lose krenuti u sezoni) i da ce dobijati poneku utakmicu makar u kupu jer kod Mourinha bi davno opet bio na golu Bega ovaj primi 3 gola i opet slejdecu brani bilo kup bilo prvenstvo... Bega ti si predobar golman da bi bio na klupi zato i ti se Hvataj noge iz tog posrnulog kluba...
Kakve gluposti valjaju poneki forumasi. Cuj nije ni trebao preci u Chelsea. Lik je presao u jedan od najboljih klubova na svijetu. Idealna prilika da zaradis novac, osvojis nesto znacajno u fudbalu i na kraju krajeva dodatno se razvijas. Isto ko da nekom inzenjeru u Kalei kazes nemoj ba ici u IKEA-u da budes zamjenik glavnom konstruktoru. Bolje ti je da budes hadzo na Ilidzi.
U Liverpool mjesto Mignoleta Svaku drugu utakmicu napravi neku glupost Sad taman ce Klopp odbranu pojacat i Begu na gol i eto clean sheetova
tvrdoglav je ko kljuse...nek se hvata noge..propadose mu godine...
kako navodi The Sun kako navodi The Sun kako navodi The Sun kako navodi The Sun kako navodi The Sun jako pouzdan izvor u pm hahahah
derpe
Ma u Real Madrid lagano ali lagano.
Masovni egzogus? Hoće li i oni ilegalno preko granice u Njemačku?
Definitivno ce morat uslijedit velika rekonstrukcija na ljeto! A sve zavisi od toga ko ce biti novi trener ako dodje Simeone nema nikakve sanse da ode Costa ili Curtois. Mogli bi Mikel,Remy, Cahill ,mozda cak i Ivanovic napustit klub ako on dodje. Pedro takodjer, jedva cekam ljeto :D
Nema tu hajra
nek ide i on u Romu
Baš naprotiv! Ovaj tekst je pun nelogičnosti i s brda s dola. Prvi koji će brod napustiti su velike zvijezde tipa Coste, Hazarda, Courtoisa, Oscara, Fabregasa, Williana itd. željnih igre na najvišem nivou kako u ligi petice tako i u CL. Upravo će udarna igla naredne sezone biti ovi koji su bili rezerve i mlađi uz pojačanja kojim neće smetati što Chelsea neće igrati neko evropsko takmičenje ali im je izazov engleska liga. Begoviću je zagarantovano zabetonirano mjesto na golu naredne sezone ;-)