Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Martinez se odrekao 10 miliona da bi igrao u bayernu. 5 god x 2miliona manje samo da bi igrao u gigantu a onom nasem draze sjediti na klupi.hajd\' makar moze staviti dijete na krilo dok se mama tambura
Irfane sto me zajeba ?
svi golovi jucerasnjih utakmica 4fudba l.com
Najgori transfer svih vremena Owen Hargreaves iz Bayerna u Man. United za 25 mil eura
Bayern Bayern Bayern
1. Javi Martinez (2012., Athletic Bilbao-Bayern) 40 2. Edin Džeko (2011., Wolfsburg-Manchester City) 34 3. Mario Gomez (2009., Stuttgart-Bayern) 30 4. Franck Ribery (2007., Marseille-Bayern) 25 4. Owen Hargreaves (2007., Bayern-Manchester United) 25 4. Marcio Amoroso (2001., Parma-Borussia Dortmund) 25 GDJE JE PETI TRANSFER PO REDU ?????
Prodajem 80 kg ogrevnog drveta marke kloc!
I ove godine minimalni cilj polufinale CL
........
Jebi ga ja mislio mogu se sa svabom cjenkati