Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek nas je takticki izdominirao 180 minuta. Svaka cast i sretno vam.
KAKVA TAKTIKA, HALO!!! NASI PSI LUTALICE NECE ILI NE MOGU DA TRCE, OVI ZELENI JEDU TEREN, KO DA SI PUSTIO PITTOVE, JEDU, GRIZU, LOME
JE3ES TI EKIPU U KOJOJ STOPER(emir gradjevinar) IMA VISE DODIRA OD OSTATKA EKIPE, TAKVA EKIPA SAMO NEKA OKACI KOPACKE O KLIN I NEK SE BAVI STOCARSTVOM I ZEMLJORADNJOM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma svi spominjete Pjanica, on je bar imao nekoliko tacnih pasova, a onaj tokmak Lulic sjebo sve zivo sto je mogao, svaku loptu koju je primio izgubio je u roku od 3 sekunde, a Irskoj cestitke na prolazu..
ZATO KAD GOD PJANIC ZABIJE GOLCINU U ROMI NASI NOVINARI TO PREDSTAVLJAJU KAO TOP VIJEST...U ROMI SE TRUDI,KIDA,CUPA,,,A ZA REPKU SETA PO TERENU...E TU JE PROBLEM...A LULICA NE TREBA SPOMINJATI JER NIJE VRIJEDAN SPOMENA,ON JE SVAKAKO JOS OVU SEZONU U LAZIU I CAO DRUGARI...
To si upravu, i komentator gocori nesto tipa u Romi ima odlicne igrace bla bla, pa eto ako ovdje nema igrace da igraju s njim, ali on ne zna izvesti jebeni korner ili slobodan udarac, svaka niska, il ode u zivi zid il do prvog igraca u sesnaestercu..
U ovakvim utakmicama odlucuju male stvari, a toga je Martin O'Neill svjestan, a mi nismo. Recimo cak i ovo "Whelana sam izveo jer je najsporiji dok izlazi." Odlucila je borba za svaku loptu, efektivnost Iraca (3 sanse 3 gola), a nasa nefektivnost, nervoza nasih igraca. Odlucilo je i vece trenersko iskustvo i taktika Martina O'Neill. Odlucila je i magla u drugom poluvremu u Zenici. Sve sto smo imali protiv Welsa i Kipra nismo imali protiv Iraca. Mi jos nismo na tom nivou kao Irci. S ovim sto imamo moze puno bolje, samo treba da se radi i uigrava. Zato pustimo Mesu da radi svoj posao i imajmo povjerenja u njega. I on uci sa svakom novom utakmicom.
Martine, Martine... Igrate anti-fudbal, nabij loptu i bjezi nazad.. Uvreda je za fudbal sto ce takva reprezentacija ici na Euro. Sudije vas nagradjuju nenormalno. A nama neka ide na savjest sto takve rupe nismo uspjeli pobjedit.. Veci posjed lopte je imala Andora protiv nas.
da si Irac nebi mi bio mrzak al pošto si irska izdajica od srca ti želim da neki drugi trener vilenjake odvede na euro i s njima napravi neki dobar rezultat
Irci igrali ofanzivno cijelu utakmicu. Zadovoljstvo je bilo vidjeti njihovu borbenost. Igrali bas onako kao sto sam ocekivao da ce nasi igrati. Kada nasi igraju ofanzivno i pozrtvovano onda mi nije krivo ni kad izgubimo. Razocaran ali ipak je to nasa repka. Idemo dalje !!!(doduse ne na euro).
Objasnio čovjek kako se moderni taktički korektan fudbal igra. . Mi nemamo nasu igru i proci ce mnogo godina nazalost dok se to ne promjeni. Namecemo se protivnickom stilu igre umjesto obratno . Igraju nam igraci koji u klubu na tribinama sjede. Sve dok je tako a odavno je tako, saldo ce biti velika nula. . Dok je u savezu taj saldo zbog lopovluka uvijek u dobrom plusu. . Rasčistite opet sve pa da se pokusa ispocetka. . Ista je to bagra kao i prije samo sto to dosta lukavije rade.
jedino mali Višća ostalo bacit za potpale Spahića odrona prvog novi tim iz lige ko zeli i hoce za repku igrat sad svima penal kriv ovo...ono..
Zaboravih one samozvane fanatikose seljake u njivu na kopanje krompira!
Ko god opali minus opalim mu mamu!
ma nije meni sto ne idemo; i onako bih se samo nasikrirao. vec je meni sto ce "svaki papak" ici......gori od nas 200 puta pa se kvalifikovali. jos 24 ekipe, pa pola Evrope igra a mi sa navodno svjetksim igracima gledamo TV.......ovo je bruka! ovi momci su skroz otkazali. svaka cast pojedincima. ali 90% vas je za "baciti"
Neka nase umisljene zvjezdice iz svega ovoga nauce kako se igra za svoju drzavu,njima je svaki igrac Besic ,jednostavno ljudi ginu za svaku loptu i vise im je stalo,iako nisu neki znalci,a nismo Bogami ni mi. A isto tako,neka i nama svima,navijacima i medijima bude pouka da se nekofrcimo bez pokrica.Kod nas nema sredine,ili totalna euforija bez osnova koja nam samo steti,ili totalni pesimizam kako smo jadni i najgori,sto nam isto tako samo steti.Daj brate neku sredinu i "hladnocu",zar je toliko tesko ? Vjerujem da je upravo to u velikoj mjeri doprinjelo da smo ostali bez eura. Irska zasluzeno ide dalje, iskrene cestitke.
Primljen gol u Zenici i nula odgovara Ircima.BiH sa jednim napadacem u Irskoj ko da mi imamo rezultat. BiH nije zasluzila EP.Lose igre zadnjih 3 utakmice isti sistem igre.
Irci dobri, borbeni....utakmica nista posebno. Pamticu je po zvizducima za minut cutnje, da i to dozivim.
Čestitke i sretno na EP. Uz napomenu da Irska nije neka fudbalska sila niti ih fudbal posebno zanima. U koju god grupu dođu propisno će ih isprašiti. Zato mi je žao ovog baraža. Da je u pitanju Portugal - OK. Ali Ireland nije ekipa koja nas je trebala zaustaviti.
Cestitke Irskoj i sretno na EP . Ucite panjevi kako se gine za reprezentaciju.
jebovas plateni UEFA sto vam Vraca dug koji sva isto pokrali.Jebet sport je velika kurva bizniz posto.Kenjamse na ovaj svijet koj postoji.
Pratim fudbal kako znam za sebe. Veceras odustajem. 'ebes fudbal !
Baždarević je znao šta ima na raspolaganju, šta je cilj i kakve su mogućnosti tima. U ovoj situaciji su nam bila potrebna 2 gola. Ništa drugo. Dakle, da postignemo 2 gola ne obazirući se na odbranu koliko na napad.
I u toj situaciji Baždarević stavlja 1 napadača a reda nekakve polu-veznjake koji veze s vezom nemaju.