Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti Asmire u neki ozbiljan klub, vrijeme ti je. Džaba ti vjernost kad konj ne zna cijenit.
Vrijeme da dodje u fc sarajevo :p
Ne broje se amaterski klubovi :D :D :D
a kad se zavrsi prvenstvo Asmir ce Hughes-u objasniti zasto napusta Stoke
Umjesto da covjeku bistu otkriju....jer ako je iko zasluzio bistu u Stoke City-u - to je Asmir. I ovaj hohstapler od menadzera, sto juce dodje u Stoke, ubija mu cijenu. Bogu plakat'. Bjezi, Asmire, iz takvog kluba. Bjezi, I ne okreci se!
Asmir Begović - golman Manchester Uniteda i reprezentacije BiH zvuči dobro :D
pre dobar za ovaj klub ali i malo odvratan. Hoce ststavno da brani. Jack Butland je dobar golman. Zasluzio šancu da brani.
E znaš kad bi ovo smio uraditi nekom reprezentativnog golmanu npr. Francuske, Italije il neke ozbiljne reprezentacije... Nikad!!!
Pa taj mali je dobio dva komada u zadnjoj utakmici,,
...u prevodu je asmiru rekao da trazi novi klub i kupi prnje...
Sretan si što imaš tri odlična golmana, a od maja ove godie ćeš imati dva, tikvane.
Nije mi jasan Bega sta radi vise u Stoke-u..
Jede govna ovaj trener toliko o postivanju fudbalera a sto BiH igra odlucujece utakmice za kvalifikacije to nikom nista,bitnija je mlada engleska reprezentacija, a sto ce Asmirovo samopouzdanje pasti pred olucujuce utakmice koga briga,trabo je zadnjih 10 kola mjenjati njih dvojcu i sve bi bilo ok ovako samo unistiava Asmira. Asmire kada te ne cijene bjezi gdje god znas tamo gdje ce te cijeniti,a ovi lihvari nek se j... sta trebas sad potpisat jos 5 godina u prosjecnom klubu koji ce igrati ligu prvaka samo na fifi ili socceru.. ASmire samo glavu gore i sve najbolje u buducoj karijeri...
prevedeno: obezbijedio si nam opstanak, sad nam više ne trebaš!
Čekaj dok budeš krivac za jedan gol u reprezentaciji. Onda će te klixovi gostujući expert komentatori popishati kao da te nikad nije ni bilo...
ja bih volio da predje u Real ali mislim da od toga nema nista. moguc je transfer u neku englesku ekipu.
"Sretan sam što imam tri odlična golmana“, izjavio je Mark Hughes." A, jedan od njih je presretan što te više neće morati gledati ni raditi sa tobom.
Super situacija, ljudi su mu olaksali odluku da ode u veliki klub.