Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MACA MASTORE ISTOK JE UZ TEBE :) !!!!!
Maca i svakom je navijacu Sarajeva zao sto nisi ostao duze jer si svaku utakmicu igrao sa srcem a i bio si odlican igrac.Kad se sjetim kakve smo "igrace" gledali poslije tebe saa bih zaplakao.Zelim ti puno srece u zivotu a mozda se nekad i vratis na nase Kosevo ali u nekoj drugoj funkciji.
Ovakvog beka necemo zadugo imati.. Nisam znao da je zavrsio karijeru na ovaj nacin... Ja ne znam da je iko od ovih nasih otisao u Iran i vratio se zadovoljan na ovaj ili onaj nacin.. Maca Kosevo pamti tvoje ime...
Ja nako malo se oduzeo
hahahahahahahahhahaha...pa saberi se malo...
hahahahahahahahhahaha...pa saberi se malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Maca majstore, Horde su uz tebe!!
najbolji je kvesić josip taj igra u šampiona države.
Čujem da ti Josip najbolje kara mamicu. Pa dokle više štrumpfovi? Tekst o bivšem igraču FK Sarajevo i ti nalaziš za shodno da prosereš nešto o Kvesiću i kontraš da si isp'o pametan. Ubiće vas kompleksi! Bolje bi ti bilo da ideš u kino da gledaš Štrumpfovi 2
Najbolji poslijeratni bek lige, bez premca!
od kud izvukoše ovog sad odjednom, pa poletio si za parama sad bi da budeš i trener ovo ono joj ko vas ne zna za 20 maraka će pisat o tebi sve šta kažeš.