Liga prvaka, 3. pretkolo
0
Maribor s visokih 4:1 savladao Dudelange
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi iz luksenburga rang zelje
SIGURNO NAM MOZES DATI LINK NEKOG HRVATSKOG TISKA GDJE SE SPOMINJE FK SARAJEVO ILI BILO KOJI KLUB U BOSNI I HERCEGOVINI A DA NIJE SIROKI ???
Tu su negdje zeljeznicmar i dudelange.
po ovome bi zeljo odigrao 1-1 kod kuce sdudelanzom taraba
@99.Bjez ba budaletino,kakav ba dinamo koga to interesuje.
ZAŠTO MI REDAKCIJA BRIŠE KOMENTAR U KOJEM STOJI DA JE MARIBOR PRIJE MJESEC DANA POBJEDIO SARAJEVO 6-3
kad vijest bud vrijedna spomena onda ce i objavit
@99 hebo ti dinamo mat.er imas index i 24sata pa gledaj dinamo ne objavljuju ni oni nista o nasim klubovima
KOLIKO SE SJECAMO ZELJEZNICAR JE PRIJE IZVLACENJA PRIZELJKIVAO MARIBOR A I \" SIR AMAR \" - ova STRUCNA EKSPERTIZA UKAZIVALA JE DA SU TO TIMOVI \" BLIZU KVALITETOM \" http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-prvaka/osimu-vazno-da-su-zeljo-i-maribor-blizu-kvalitetom/120713070# IPAK JE U \" BABOVOJ LIGI \" NAJLJEPSE.
Važno je prešutjeti da je Dinamo (Zagreb) u gostima pobijedio Šheriff, jer na 24 posto ima i d i o t a koji čitaju samo sadakistanske medije.
bila bi bruka da je zeljo proso
Ovi samo trpaju po cetri gola
ovi bi zelju pocepali.
sreca njihova pa nisu n a zelju naletili