Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drug moj sto ga tako dugo potpisa, sta ces ako ne bude igrao, ako budes grijao klupu!
mislim da je ovo uzimanje igraca da ga niko drugi ne uzme, precjenjenost igrac koji nema dokaze i iskustvo, mnogo je onih koji sano ostvare uspjeh na SP, ali kasnije ih nigdje nema. Tako i Neymar nece nista znacajno napraviti u Barceloni. Zivi bili pa vidjeli. A da je bacanje para, suvisno je govoriti.
ako se neko sjeca SP 1990-te i Salvatorea Toto Schilachia. koji je to macak u vreci bio. dosao kao anonimus na sp, odigrao SJAJAN turnir prodao se juventusu i vec do 92-e bio u seriji c.
Ja ne razumije zašto je Real dao tolike pare za njega.Imaju vrlo kvalitetne igrače i mislim da će James Rodriguez biti samo višak.Ja sam ga pratio prošlu sezonu u Monacu i mogu vam reći da nije igrač za tolike pare.Na SP-u je dobro odigrao,ali to je samo turnir.
mali klub, athletico im udara komplexe
REAL - MAŠINA ZA UNIŠTAVANJE IGRAČA
Nece on biti neki igrac. Prodace ga u italiju za 2-3 godine.