Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi današnji fudbaleri brate previše vrijede , za bale-a dati maximalno 40 mil.eura , za ronalda bih ja dao 60, za messija 65 .. a jedino kad bi mene htjeli ja mislim da bi morali izdvojiti 100-120 mil. eura :) HAHAHAHa
Pa jbg kod nas je sijeno u balama (BALE) 3,20km a oni tolike pare daju. Kako je kod njih ekonomija napredna, aferim :)
Fan sam Reala, al' ovog momka cemo previse da platimo. Znaci od njega se ocekuje da bude duplo bolji od Ronalda? Veoma tesko Ovi transferi nam sj** fudbal skroz i zao mi je zbog toga :)
ovo ce biti fula transfer...zivi bili pa vidjeli
Treba go i asistencija po tekmi, da opravda ovoliki iznos
odlican transfer jer Bale vrijedi svakog milioncica,ima se moze se! a trenutno je u top5 najboljih igraca.ako se pokaze ko isco,real ce bit sila
Ne mozes doci sjutra na kliksic a da ne procitas vijest o ovoj spodobi..Pa dobro, ili da nas prestanete gusiti vise ili da vas ne citamo!?
kažu 99 miliona+melunović
melunovicc ne moze za Piksi s pala igrati
Jooojj kako sam samo REAL MRZIO UVIJEK ZBOG OVOG PRESE*AVANJA !! CCC !!
Svi pišu za City, Monaco, PSG a gledaj ovog Reala oni su najgori.