Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi reko izet ''how yes no''
30 miliona eura :O, pa bgm cojek ne vrijedi 10 miliona :), pa bolje da kupe levandovskog , prodaju one trupce u napadu sto imaju :)
Bas Robert je kanta od napadaca. Dao 4 gola Realu, i svi bruje o njemu. Klasa je vjecna, a forma trenutna
@anonimus pa robert je za klasu bolji od higuaina , ne mogu da vjerujem da ih poredis :) , higuain nema ni klasu a nije nikad imao ni formu :)
ovo je previse , 30 mil . ajde da se radi o nekom drugom klubu ali arsenal da dadne toliku lovu za igraca koji ne vrijedi toliko nema teorije
Realno gledajući Higuain nije ništa više od prosječnog igrača. Ne znam samo kako ga je Real Madrid mogao trpiti tako dugo.
Higuain - igrac za ''male'' utakmice...