Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim te bosno
Postoji li prepotentniji, nadmeniji, iritantniji, napuhaniji lik od ovoga na planeti.
Mamić, Ado?
zasto mamic?...mamica srbi bas obozavaju i koliko znam uvjek je dobrodosao kod srba....druga stvar je sto mamic nevoli hrvatske pokatolicene srbe i to im javno kaze :)))))...mozda ga zbog tog srbi i vole..tko zna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
idemo srbijaaaa,,,Pola Bosne je uz tebe!
Jebo Vas a Jebo i Srbijance.
Nadam se dobroj utakmici. Ja kao Bosnjak Patriota u ovoj utakmici izmedju Hrvatske i Srbije, navijam za BOSNU I HERCEGOVINU. Zao mi je ali Srbija ne postoji na Fudbalskoj Mapi Svijeta. Halooo. Sirotinja i gladni lopovi alkoholicari, kradljivci , pljackasi , drogeri, beskucnici , provokatori, Genocidasi nisu zasluzili nista bolje nisu zasluzili nego da ih Hrvati nabubaju u golovima apolicija da ih nauci ponasanju, mada i policija ucestvuje u svim napadima i problemima zajedno sa Srpskim navijacima. Sretno Hrvatima- mislim Fudbalskoj Reprezentaciji.
ovaj stimac je tako ocajan selektor , hrvatima bi bilo bolje da im je kruno jurcic selektor nego ovaj panj :D
Nadam se sutra da ce da deru guzove...isla je 2 na hrvatsku. BIT CE LOVEEEEE
Ja cekam Zivojinov (!) komentar :)
I ja čekam Sajam šljive jer nisam uspio otići na ovaj prošli! :)
Valjda ces docekati ziv, zdrav sa viskom para ... a, moj drug Zivojin otiso spavat'..
I Aco Petrovic je najavio "novo lice" danas...
Ne može mu ni dr.Reuf Karabeg skrpiti više "novo lice".
Necu sutra gledati kriminalnu reprezentaciju Srbije, koju sastavlja Falji Ramadani, a vodi je muzicar Mihailovic. Umesto da gledam te manekene, gledacu nase kosarkase, koji rasturaju na ovom sampionatu, i kojima je podrska potrebnija nego onim balvanima.
I bolje ti je Štimac, ionako ti se klima stolica. Ako srbi zijane, bas me zanima hoce li Kimi skinuti Subotiću kapetansku traku k'o Šćepanoviću.
i aco stalno prica pobjedjujemo od sutra...pa opet, ipak cemo poceti od sutra :)))....boze sta je sa ovim hrvatima ovih dana ahihihihhihihihiiiii
I pobjedit cemo HRVATSKA
Samo ih derite!