Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, nisu naporni treninzi ,njegova ljubav prema nogometu i Barceloni koja mu je pomogla kao dijete da prebrodi bolest, te Xavi i Iniesta zasluzni zato, vec jedan bivsi horsas koji nije imao karaktera ni da zavrsi svoju fudbalsku karijeru kako treba vec se prepustio drogama i lakim zenama. Odakle ovom mamlazu ovoliko samopouzdanje vise. Sve sto dotakne s,j,eb,e, a on i dalje smatra sebe najboljim. Da nije opet poceo smrkati. Ma ja ponovis hiljadu puta laz i bit ce istina kao kod svakog umisljenog retarda.
100% slusao je tebe :D aj maradona ne dipr jrn bolje ti je idi polazi trenerske licence pa onda dodi u AL Wisl budi primas 5 komada svaki mec! AMIN
Moze samo vjerovat kao sto sam i ja vjerovao u boga sinoc do 78. minute..
Bogaljska argentina izgubila opet hahahahah
messi je izmislio loptu za ronalda, a ovaj maradona je bas retard sto to pripisuje sebi!!!!
Nek vjeruje, mozda mu se nekad i posreci. Bog na nebu, C. RONALDO NA ZEMLJI !