Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mahalac mi je ukrao rijec iz usta Maradona Ismet I Sulejman
na jednom su mu velike, a na drugom male kazaljke...
Pošmrka nas sve maj ku mu.
Maradona je oduvijek nosio dva sata,pa je to vidio Ismet Bajramovic Celo pa je i on nosao dva sata e onda je to vidio memo slikar pa je poceo nosati i on 2 sata....
@Masonac hahahaah baš tako :))) Čuj trebaju mu dva sata? Za koji klinac krasni? Kao bitno mu je trenutno vrijeme u Argentini? Koje preseravanje. Usput, za one poslovne ljude kojima stvarno treba taj podatak postoje satovi koji pokazuju više vremena istovremeno. Ne moraš kao zadnji papak nositi dva sata. I to zovu modni trend!? ccc Još na jednom satu koji nosi stoji obris njegovog lika!? Pa to je seljačina da ne može biti veća!
Maradona oduvjek nosi dva sata na rukama A sta ga boli ..... kad je najbolji igrac svih vremena pa cak i nadrogiran
cojk je profi a vi ste glupi ko k u r a c
Upravu si Masonac, nadrogirani degenerik.
jedan pokazuje vrijeme.. a u drugom je KOKA hohohohoh