Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je to maradona postigao pa da tako ponasa?kvalifovao se na svjetsko prvenstvo?pa argentina je bila na svim sp osim 1970.a i to da su se jedva kvalifikovali sad na sp govori sve o njegovoj kvaliteti kao trenera.igra mu messi,tevez,maxi,cambiasso itd. a on se jedva kvalifikovao.velik je to uspjeh za dvostrukog svjetskog prvaka.
mislim da covjek u pravu u potpunosti. gledao sam ga kada kritikuje pelea da se jeftino prodao krupnom kapitalu. covjek je lljevicar i milsim da je to ok.
TO TATA FUDBALA SVAKA CAST,HAHAA NIDE VEZE
mislim da se fudbalske legende ne smiju tako ponasati .m sramotno za maradonu.ako ne moze da pritisak novinara izdrzi neka se povuce!!!!
Oni ti ga pu.se diegoooooo, diegooooo, diegooooooooooooo
diego je king i uistinu mu mogu fumati svi oni koji su sumnjali u njegov uspjeh... izborio je direktan nastup na svjetsko prvenstvo i tamo ce biti jedni od favorita uz brazil i spaniju
izgleda da ces ga ti popusiti
tako je diegooo,jebi im kevu... oni ti ga p_š_ DIEGOO ooo di ee goo
Kao igrac mozda i najbolji u istoriji, ali kao covjek obicno smece...a i kao trener takodje...ljudski otpad...
Pukotina žešća