Zaštitio zvijezdu Barcelone
0
Maradona: Messija kritikuju samo idioti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biži ba maradona majketi,da si tako pametan radio bi negdje...ko si uopšte ba ti po rezultata ko trener nemaš a tvoje vizija nogometne igre je baš takva da ti zanimaju ljudi koji mesija kritiziraju dok vam repka užasno igra..kakav glupan bože sačuvaj,nikad ga nisam volio,bezveznjak,bljak...
maradona ne laprdaj bio si mi ko djetetu idol a sad si jedan obični glupan a to si dokazo na zadnjem sp,a što se tiče lessija niđe ga nema i to je istina i ko kaže drukčije laže sebe!
ti si pasa moj kompletan idiot
Tako je, tako je Maradona iako nisi covjek za pohvalit, ali 100 % si u pravu :) Messi je najbolji svih vremena, a naravno uvijek ce biti ljubomornih i zavidnih ljudi. Kazete da nema Xavija i Inieste ? A jeste li se ikad zapitali sta bi bilo da nema Messija ? Ljubomora ljudska, cudo zaista :) Prijatno.
Kritikuju ga oni sto gledaju Copa America i vide da je puno gori igrac bez Xavija i Inieste. A oni koji gledaju Copa America i onakve 0-0 i 1-1 rezultate = idioti
jadan ti..
J.e.b.e.s i tebe i mesija, da je kakvog posla :D
ajd narkić narokaj se, nisi odavno