Najveći nogometaš samouvjereno
32
Maradona: Messi je dobar dečko, ali ja sam bio bolji
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je igrao u Italiji bio je na efedrinu koji se ne šmrče nego guta kao tableta, tek se kasnije navukao na kokain. Tad si ti još bio od 500.000 spermatozoida u tatinom desnom mud.etu..
Blabnite ga El Diegu balavci balavi
dovjek se drogiro i razvaljivo a ovi levati se dopinguju i zive sportski pa su opet levati
MESI I RONALDO ZAJEDNO NECE ZNACIT BARCELONI I MADRIDU KO STO MARADONA ZNACI NAPOLIJU, onaj docek iz 2005 nece niko imat ni mronaldoi ni mesi zajedno HO VISTO MARADONA
Ova danas djeca komentarišu starije igrače na osnovu klipova ako su ih nekad pogledali na tubeu. Pa normalno je da u tim izdvojenim driblinzima i golovima izgleda kao da odbrana ne postoji, uzmite sad i Messijeve golove, pa i tu izgleda kao da prolazi pored kipova. Igrala se i tada itekakva odbrana, noge se lomile, nisu ni onda svileni igrači bili.
E djeco,djeco pa jestel culi recimo za Franka Baresija,covjek legenda,pa opet nije mog'o Maradoni nista. Kad cujem djecu,prije stajali nisu bili agresivni bla bla... Kakvi su to nogolomci bili,ovaj Pepe recimo danas im nije ni do koljena,pa Svabe itd i opet Maradona ih vesla
drogeru šta ti imaš reci Messiju...nek te sram bude :D
Nema smisla polemisati ko je bolji, da je Messi bolji igrač, bio bi i idol Argentinaca. Ali njihov idol je još Maradona, ima čak i svoju crkvu, e sad se upitajte zašto?
nije Messiju ni do koljena ni kao covjek ni kao sportista, a uz to Mesi ima jos karijere da napreduje.
Svi su oni njemu prilazili, napadali ga, tukli ga, samo sto ga jos nisu jebavali na terenu i opet mu niko nista nije mogao na svijetu. Najveci i najaci igrac u istoriji fudbala.Jedini koji je sve mogao sam, koji je sve i radio sam. Covjek ode u prosjecni napoli i napravi to sto napravi.
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac
@PAUL&AS.. Hajde ti prijatelju idi baci jednu dr.k.i.cu na Messija,jarane utuši nas
Ja licno ne volim ni danasnju omladinu, ni muziku (samo ROCK od 60-tih do pocetka 90-tih), ni zanimaciju omladine, ali realno MESSI je pravi sportista. Svako ima svoje misljenje, Messi nikad nije pomislio da nesto iz simulira, cak sto vise, uvijek ostane i vise nego sto moze na nogama, a ne kao veceras PEPE, ili ALBA (jeste Arbeloa namjerno isao ramenom, ali da ga je makar sagnuo glavu, pa da ga i udari, valjao se 2 minute i drzao za glavu, a udario gaj e u predjelu srca u ruku, sto se kasnije i vidilo na kameram. A isto kazu mora osvojiti nesto sa Argentinom, fudbal je kolektivna igra, i ne moze se gledati uspjeh igraca kroz osvojene titule sa klubom, reprezentacijom ..., nego se gleda ucinak.
Uostalom, Messi je sve rekorde srusio, osim ukupnog broja golova (sto ce vjerovatno srusiti do kraja karijere). Mi nismo adekvatni da pricamo o tome, a ja da sam sportista koji se drogirao, ne bi se usudio ista pricati. I da sad u svojoj starosti, prica "kako sam ja nekad, kako sam najbolji"
@Paul&Sha Momak ne gleda se ko bi kakav bio da igra u tudjoj eri vec ko je najdominantniji u svoj shbanesku. Cccccc stvarno ima svakakvih "selektora" tj. Vezara sto proaipaju bombe. I tada se fudbal igrao. Ti igraci protiv koji je igrao pele su bili ljudi kao i sto danas igraju. Pele je bio ubjedljivo najdominatniji igrac u to doba. Mnogo vise dominantiniji nego sto je Messi danas. Jedini tako dominantan je bio Ronaldo devetka....
@ Paul i koji vec q,ur,ac Balavce sta si uzeo pricati o odbranama kad u Peleovo vrijeme nije ni postojao crveni. Jos si ti zelen iza usiju za ovu temu. S druge strane navijaci Barcelone koji nesta znaju osim o svojoj ekipi su davno svrstani medju ugrozene vrste. Uvijek Barca ovo, Barca oono a kad pricaju o Realu, Interu ili Milanu uvijek pucaju neku jeftinu suplju koja nema veze sa istinom
Kako mozete porediti pele-a i maradonu, tad su odbrane neuporedivo ne agresivno igralee, pele stoji na 2 metra od gola i nikomu ne prilazi. A danas se Milan, Real, Chelsea brani sa 10 igraca i golmanom, i zabije iz kontranapada ili glavom, po meni to nije ljep fudbal, njima svaka cast, ali ja ne gledam fudbal i BARCU, radi pobjeda nego radi lijepe igre i golova. A danas Pele ne bi zabio 10 golova Zelji ili bosanskoj odbrani, to je smijesno porediti. Prvo mi nemamo pravo opovrgnuti Messi-jev uspjeh, momak ima najvise zlatni lopti, rusi sve rekorde danas kad je najteza odbrana sa golovima i ASISTENCIJAMA (sa kojim se nijedan napadac osim njega ne moze ppohvaliti), Messi je playmaker, a ne napadac, on treba da odrzava igru, da uposljava igrace, a ne da zabija golove, pogotovo u Argentini. Kad bi PEPE prisao Maradoni, frajer bi se onesvijestio, i jos na stranu sto igra bezobrazno i ne korektno. Ja ne vidim nacina, da se pobijedi tim koji igra takticki i koji se brani sa 11 igraca.