Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasvim ocekivan slijed događaja, Zelju ove sezone ocekuje borba za opstanak do zadnjeg kola
i od tebe jedna pametna direktore
bice haman stolica pojeftino :)))
ma milos najavio da ce odspavat veceras a ja popio dva xanaxa po jedan lexilium i sanval i tesko da cu zaspat zaboravih na byol za pritisak i aspirin protect da mi se ne ponovi mozdani
nije poruka sa JUGA VEC SA SJEVERA BOGALJI....MANIJACI SA JUGA PJEVAJU...NAPRIJED ZELJO BORI SE....A SJEVER SKINITE DRESOVE...JUG JE TU I KAD JE NAJTEZE!
Seljacki klub
Kmeljevci na APARATIMA. HAHAHAHAHA
To je kada imena igraju,a ne oni koji zasluzuju!!!
Ovaj ja nakon 1 kola imo vise poraza od Mulalica, ne znam sto ga otjerastee!
Srce kuca svicarskog pulena .manijaci uz sanela hamidica
jadni su i zeljo i sarajevo..mi zivimo u zabludi,a toliko smo jadni da je to strasno..dodju ljudi,uzmu lovu i odu..ovo vise nije fudbal,to je biznis.novopeceni navijaci,koji uzimaju pare od uprave,ne znaju sta je ofsajd,oni se pitaju.a obi kohi su desetinama godina tu,ostace kuci,jer im vise nije bezbjedno na tribini,i ne mogu da gledaju cirkus oko podijele plijena i prodaje igraca.
Nema više slabijih klubova od kojih su se ubirli bodovi. Sada je krajnje vrijeme da Željo počne razmišljati o opstanku u ovoj ligi. Potrebno je resetovati čitav klub - dok nije prekasno!
Baziraj se na omladinskom pogonu i imat ces rezultat kad-tad.Strpi se koju godinu i dovedi trenera koji zna sa mladima.Dovesti 3-4 igraca sa strane al da valjaju i da znaju.Napravit kooperaciju sa jacim klubom i posudjivat talente..itd..nekakav dugorocniji plan napraviti a ne ovako,agonija iz godine u godinu.Pojacat skaut sluzbu i na vrijeme igrace dovodit.Ovo za sve klubove vrijedi..
Nemam volje pisat jos o marketingu..itd..kod nas sve ljudi koji bi preko noci uspjeh a nemamo rapa za tooo..jebada:)
Prvo im nije valjao Odovic , pa im nije ni Edis , a sad ni ovaj... Dok gubite niko vam ne valja
Vidi se napredak u igri kostica od zrinjskog koji je puno bolja ekipa od viteza izgubili su sa jedan razlike idemo miloseee hahhahah
svake godine isti HIT ..nema veze zbog titule.... DABOGDA SE RASPALI !!!!!!!!
Manijaci i ostali navijači. Sad se i navijači počeli dijeliti na ove i one. Jesu li to Manijaci bolji navijači, više vole klub, više im je žao kad klub gubi od "ostalih navijača" koji bi voljeli pogledati dobru igru u društvu prijatelja, sa svojom djecom itd. itd.? Pa nije ni čudo što klub propada kad ga ne ki posvojiše. Treba dati klub Manijacima da ga vode jednu sezonu, pa da vidimo šta ti fudbalski stručnjaci znaju. Šta fali zijaniti jednu sezonu, ne bi bila prva.
Edis Robin Hud Mulalic je za ovog janeza izmislio fudbal i odnos prema klubu,ekipi i navijacima,,(styling is nesto drugo:)...)
Baš tako
Meni je ovo ok.