Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lewandovski je dosao, svakako bi sjedio na klupi.
Koji su bolesnici i komplexsaši ovi klix hrvati. Sad po njihovom Bošnje pate zato što Mandžo ide s konja na magarca tj. iz Bayerna u Atletico. Niko ih ne doživljava pa imaju potrebu da se trpaju heheh. Navijam za Bayern, hvala za sve Mandžo.
Da l' je moguće da niste mogli naći neku normalniju fotku... ovdje kao da pokušava iskenjati petosobni stan sa garažom odjednom.
hahahahha zatucani bosnjo promasio si komentar
Veliki gospodin i još veći igrač. Sretno Mario, naš Vatreni. Mostar je uz tebe, kao i cijeli puk.
hahahaha tayson ae iskompleksirani bosnjo tisina. mandzu prvak spanjolske i finalist lp-a dovodi za 22 milijuna € a 4. napadaca citya klocsona ne zeli vise ni freiburg za 5 milja
!islis saka jada katolika- oko 200.000 ili koliko vas ima uopst jos.
Mandžo popust
Mandžo je dao 26 prošle sezone, 22 pretprošle u 88 nastupa za Bayern.