Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeki su bitni novci, to dokazuje njegovo ipak zadovoljstvo u Manchesteru iako je na klupi. Zaradjuje 8 mil. eura po sezoni a pogledaj Mandze, čovjek uvijek želi igrati, to je i pokazao odlaskom iz Bayerna. Zaradjuje 3.5 mil. eura kao da je ispod prosječan igrač. Svaka čast! PS: Da ne bi Bosanac mislio ovako, onako, Bosanac sam :)
Mario je igracina
Cestitam legendo
Samo neka se igra!
Dobro dosao u Juve Mandzo ;) Razbij slijedecu sezonu ;)
Moze te vi govoriti da je Mandzo bolji od Dzeke ali ....Hrvatska razvaljuje u kvalifikacijama i od toliko golova Mandzo dao samo jedan a mi 5-i na tabeli i slabo igramo a Dzeko postigo 5 golova i nosi nas i daje nam nadu za Euro ....A vi sto ga mrzite moze te se malo sagnuti ....
Dzeko idi u Real Madrid
Ovaj lik se bori za karijeru, ima muda i ne boji se nikom suprostaviti, njemu je bitnija karijera od para, čovjek voli da igra a ne da sjedi na klupi ko ona naša zdapi dzeko, a klix ga seli svaki dan od barce do Bayerna a neće ga niko ko trut je, treba realno gledati na stvari, cucnuo je strah, svaka čast njemu za pare al nije to to...
A sta je to to majke ti?
To je mentalitet, želja za pobjedom, al nas bosnjo se uvalio i ceska se po stomaku a ne konta da za godinu neće moći igrati ni u teplicama gdje bio, sta bi trebao Messi i Ronaldo nagrabili se para i sad spavat na klupi, ne, oni grizu ubijaju na terenu, ljute se ako ih se izmjeni jer su sportisti jer žele napredovati al ti si kloc pa ne kontas sta je to to..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bayern izgubio u finalu LP sljedece godine Mandzo u Bayernu Atletico izgubio u finalu LP sljedece godine Mandzo u Atleticu Juventus izgubio u finalu LP sljedece godine Mandzo u Juventusu :)
Husaga nemas kralju ti jedini troll fudbal
Sa Bayernom je osvojio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)