Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali crnjo nije loš igrač, možda čak i bolji od Džeksona, ali klinjo ima ozbiljnih psihičkih problema. Sir Ferguson ne bi ovakvog igrača da mu ga daju džabaka, takođe ni jedan ozbiljan trener ne bi volio ovako ekcesnog igraču u svom timu koji će unostiti negativnu atmosveru. Ali zato Manćini svr...a na izgovor njegovog imena, ...bo ga on! Zbog svega ovoga mislim da je Džeko kompletniji igrač u ovom trenutku od ovog balavca i da sve dok je on na klupi City nema nikakvih šansi za titulu. A i malo mi žao BHT1, ljudi otkupili pravo za utakmice City-ja a nigsje Džeksona!
Klocu, ti si kriv sto hajvana forsiras...
treba dovesti barbareza na klupu sitija. on bi to riješio za sedam dana. baloteliju štos, tevezu šamarčinu i svi bi bili ko curice. barba KRALJ
BALJOTELI
cuj nije bilo za crvenog pa treba ga dozivotno suspendovat kloc jedan glupi
Kad sam zamahnuo nogom, jednostavno se nisam mogao suzdržati, neletio mi je pravo, znaš ono???
\'ta ce Balotelli,ja mu...
i pored tolikih miliona postali su samo prosjecna ekipa i nista vise..prije par dana protiv drugoligasa se b rane ko Žepa a sada ispadnu presmijesno..
To što Džeku ne ide je njegova glupost jer je u totalno pogrešno vrijeme i u pogrešnu ekipu , sa pogrešnim trenerom otišao.Tavez , Baloteli i ostali u ekipi su sve samo ne disciplinovani i profesionalni fudbaleri. Ovo je skup ološa koji su na jedan perfidan i lopovski način došli da opljačkaju vlasnika /glupana/ kluba.Kolovođa te plačke je Mancini ,a nije ni čudo jer žabari nikad drugačije i nisu ništa znali osim prevare , podvale i lopovluka. Džeko tebi je sada velika šansa da se vratiš u Wolfsburg jer se evo i Magat vratio.
\" Ovaj baloteli ne misli svojom glavom,a tudjom ne moze nikako\" :D dobar je sinoc bio sasa,samo provaljuje :P
Kriv Manchini konj
Lako je krivit drugog....Ovaj Mancini je trener ko sto bi moj djed bio...veze on nema
Ovaj se Baloteli ubio za nase lige, ima sve predispozicije za rekordni transfer u zvorničku Drinu recimo...
Ne zna se koji je gluplji ,trener ili baloteli ,mislim da ipak vodi baloteli . Sreca pa dzeko nije igrao nego amo 20 minuta.Inace bi njemu sve prisili .
Problem je Manchini koji budalu stavlja u sastav
Šta ima \'naš najbolji igrač\'? Pjanić je za Džeku izmislio fudbal, kločino...
nije tema Dzeko nego Baloteli! Dzeko je nas najbolji igrač. Treba mu malo vremena i sinoc je bio odličan.