Uoči okršaja na Wembleyu
0
Mancini: United je i dalje bolji od nas
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav united, oni su isfurali svoje. city će od sada da dominira gradom manchesterom, a ovi smiješni crvendaći mogu samo da se dive moćnom šeiku. evo city im je \"oduzeo\" sneidera. para vrti gdje burgija neće :)
Ajde vi lazni navijaci tog malog kluba sutite , oni imaju pare mi imamo trofeje i to je to .....
Manchester City....hm....pitam se koliko bi navijaca taj klub imao u Sarajevu da kojim slucajem Dzeko igra u nekom drugom klubu....a poredzenje sa Manchester United-om je nezamislivo.....pa to bi isto bilo kad bi münchen 1860 poredili sa bajernom na primjer.....smijesno....kad Dzeko predze u neki drugi klub nestace i navijaca City-a u Sarajevu.....The Best ....MANCHESTER UNITED!!!
Isti Ali Kirgiz
ni\'ko kao hajduk iz splita !
neke se stvari ne mogu kupiti novcem, slava historija te najveci broj titula i najveci broj navijaca u svijetu to karakterise veliki Manchester United, dok mali manchseter shity ce uvijek biti mali iako kupuju sve zivo igraju katastrofa a cesto su bili i ucesnici 2 i 3 engleske lige gdje ce se i vrlo brzo vratiti :)
Ma zezas se?
zanimljivo, pogledajte ovo.. http://goo.gl/Ycp3a
samo je jedan manchester, a to je united... uniteeeeeeeeeed uniteeeeed
zna mancini...NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOVCEM jos 2milijarde im nece pomoci da dostignu taj level...a trofeje nikad nece stic