Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte biti smijesni vise sa ovim TSSom.. nece on nigdje.. ko ni avdija..
Opet nove lazi,opet placeni textovi.Inter uopste ne trazi Slinu Svena nego ga menadzeri i Hajduk pokusavaju bukvalno utrpati.Hajduk nije primio nikakvu oficijelnu ponudu za Slinu,znaci niti ga ko trazi niti on koga interesuje.
ovaj može samo u neki merhabaspor!
Ako ga se uspiju riješiti, bit će sjajno rješenje za Hajduk.
Mancini je trener kao i Tin igrac.....
@antemurale: nisam strucnjak. zato i ne radim kao trener. al znam dovoljno o fudbalu. mancini se kao trener nije pokazao. u mancesteru je imao ekipu na raspolaganju sa kojom bi jedan prosjecan trener uspio mnogo vise. u istanbulu takodje brzo noga. a zasto ga ti branis?jel zbog Medjugorja?
Nisam kompetentan da odgovorim na to pitanje.