Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepao se italijanski kloc za fotelju. Mourinho te je smijenio u Interu smijenit ce te i u Manchester Ciryju na kraju sezone. Zivi bili pa vidjeli.
Jel\' te j.e.b.o Tevez u pakas zabarski ?
KRELE ŽABARSKI VOLJELA BIH DA SITI DOBIJE PETICU PA DA SE RAZILAZE
iskreno,navijam za city samo zbog džeke,ali danas navijam za chelsea samo zbog ovog talijanskog pederčića,kukavice i poltrona,krivo bi mi bilo zbog edina da ne osvoje titulu jer i on ima zasluga,ali dok je ovaj ,MANU NAPRIJED
zaradite online klikanjem reklama! brza i sigurna zarada! http://www.clixsense.com/?4091614
samo real madrid :D http://www.bubni.com/real-madrid-i-tri-jebaca-malo-jaca/ a statistike ?
Je šeik kupio prvenstvo.
Volio bi da ih Celzi razvali,i to bas ono bukvalno. 3:0 Manchiniju bi bio kraj jer ga ugovor veze samo ako osvoji PL. Znaci goodbye firgo....
da ce na ljeto mancini dobiti pedalu jer nece ni premier ligu osvojiti
GLEDAJ TEVEZA ISTI NEANDERTALAC. :d
city ne moze nista,zato jer je tu Manchester united,kojeg vodi najbolji trener od svih trenera,sto je ikad iko nekoga trenirao,a svi znamo da je to sir Alex Ferguson.Prema tome,ovi sto vole city nemaju pojma o zivotu a ni o fudbalu,jer da imaju nebi navijali evo vec skoro dvije godine za tako mrljav tim kao sto je taj City,oni imaju samo šeik je velika budala ako je mislio svojim milionima biti bolji od najveceg tima na svijetu,Manchester uniteda.
ee dzekson bolje da ti to napustas....juve, milan su dobre alternative
boli tebe za naseg dijamanta...eto ti tevezcici maleni koji je trosna roba i nevjeran ko ravaku...
i tebi ga u guzicu !
ja bih ga strovalio tevezu u guzicu :)
hahaha osvojit ces ligu kad se avion Manchester Uniteda srusi negdje ukljucujuci i timske bravare i vodoinstalatere !!! uzece ti cica titulu ispod nosa sa Gigsom i Skolsom od 40 godina !!!
zgleda da ljubav navijača Manchester Cityja i našeg Edina Džeke polako jenjava. Naime, na jutrošnju vijest da postoji mogućnost da sjajni bh. napadač ode u Real Madrid, a kao zamijena među popularno zvane „građane“ dođe Higuain, čitatelji The Suna bili su uglavnom skeptici. U anonimnim komentarima ispod spomenutog teksta brojni su sumnjali u realizaciju transfera, ali i bez imalo razloga ponižavali našeg napadača. - „Džeko nema pojma, otjerajte ga.“ - „Zašto bi Real Madrid dao najubotijijeg napadača na svijetu za igrača koji je precjenjen?“ - „Real Madrid će pristati na ovu razmjenu kad svinje polete.“ - „Nema kontrolu lopte, igra dobro jednu utakmicu, onda pet katastrofalno.“ - „Skup igrač za dno klupe“, bili su neki od komentara simpatizera Cityja i engleske Premier lige u The Sunu.