Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu sudije jadne nego si ti, sa takvom ekipom kakvu imas ti osvojis samo 2 boda u 4 utakmice, Ajax vas je ubio i u prvom mecu, svi vas dizu u nebesa a gori ste od Wigana, drugu sezonu zaredom ce te na posljednjoj poziciji u grupi zavrsiti
zato ti letis iz kluba 100% zvaljo
Svaka cast na komentaru, treba ga samo prevesti i poslati u MC na realizaciju, i mozda nesto bude od njih kao ekipe. ;) P.S. D.ebil od Mancinija kritikuje sve zivo oko sebe, a ni jednom nije spomenuo Aguera, koji je sinoc izgubio realno 10-tak lopti, i bio jedan od najlosih na terenu. Tevez, Baloteli Dzeko doktori fudbala za Aguera.
inace mancini je rekao da su sudije bile \"poor\", sto se prevodi sa \"slabe\". \"jadne\" bi bilo \"sad\".
Ja sam vec piso kad je htio Mancini Van Persija da dovede u MC da ima spiceva viska.MC treba sredina terena jedan kreativac ,jedno dva jos dobra igraca pozadi i novi trener koji ce igrati napadacki fudbal.Mancini ima taktiku Italijanske repke od prije 25 godina zatvorenu igru i ako se utrpa go dobro je.Dvije godine sa tolikim ulozenim novcem i zvijezdama koje imaju astronomske plate ne izac iz grupne faze je bruka .Ako seik ne zna staje fudbal ja ne znam sta ostali rade u MC pa ne naprave rez u ekipi .Manchini kao prvi treba otici a i dosta igraca .
Spasi CITY idi ubiiiii seeeeeee Roberteeeee, Roberteeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
MC može pobjediti samo Dinama, svi ostali su mu prejaki.
a sad ADIO a sad ADIO i ko zna gdje i ko zna kud
zabaleta, kompany, hart - strasni igraci. toure je inace dobar, ali je jucer zakazao totalno u prvom poluvremenu, kriv za oba primljena gola - uz mancininja naravno. ne znam kakva je to zonska odbrana - ne zna se ko koga cuva, i onda kad covjek pobjegne i da go - niko nije kriv? nasri je obicni mali mrljavac, samo se nesto povlaci okolo, ni ideje ni realizacije ni gradnje igre. barry - sta ce taj covjek na terenu? baloteli - u glavi 12-togodisnjak. aguero, tevez, clichy, dzeko - standardni.
penal je onako - neko bi dosudio, neko ne bi. offsidenije bio i go je trebao biti priznat. ali realno govoreci, 2 boda iz 4 utakmice - nema se sta zaliti na 1-2 nepravedne odluke.
Naravno uvijek ne neko drugi kriv, ali baš uvjek, ne spominješ ono dijete sa vrha tribina što je imalo šareni kačket, mislim da ti je baš ono krivo
čist go je poništen,a penal nije bio jer je bilo obostrano.neka kazne manchinija za komentarisanje suđenja.
da je vrijeme za ciscenje!!!
nema igrača koji je ponikao u klubu, nema srčanosti pa ja odem na koševo gledam igrače koji imaju 30% znanja ovih igrača iz man. city al zato ti ljudi ginu na terenu, igraju srcem..gledam jednom dobili tekmu u engleskoj, u gostima, pobjedili i pravo u svlačionicu , bez slavlja bez ičega.. ni navvijače da pozdrave..dobro je Balo rekao, to je posao..e jadna je ta ekipa ako je to posao... egoistična ekipa, tevez,aguero,nasri,baloteli sve igrači koji kad zmu loptu dodaju je samo u slučaju nužde ... ovom zalizanku treba nogu dati, ekipu očistiti od viška argentinaca i ovog balotelija,prestati igrati sa 3 ZADNJA VEZNA (milner, barry,ture) dovesti kreaticva, a da nije silva jer i on više solira nego što igra za tim. i tu je na kraju neprikosnovena igra citiy-a gdje zadnja linija se ddodaje, vrati golmanu,golman njima oni izbiju strasno.toliki milioni i na kraju ne mogu 3 zadnja vezna da iznesu loptu.Džeku nisam spomenuo on je svoje rekaO
Čuj misli da su izgubili LIgu prvaka.Da Ti Mancini misliš,prošetao bi se svakim takmičenjem.Ekipa ti je skup indvidualaca nemoralno dobro plaćenih i ništa više.Ima li city kakav omladinski pogon? Ajax ima čuvenu školu u kojoj stvara tim.Može svako ako ima dobrog sponzora da pokupuje igrače i nada se trofejima.Treba stvoriti tim.City je tim bez srca i duše.Bez strasti.Sve streilno kao na klinici.Samo što ne funkcioniše.
Jovic za trenera City-ja...
dokaz da sa pola mozga i pravim vezama mozes biti bilo sta danas.. posebno se to odnosi na multimilionski biznis fudbala.